berkie Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 206 1 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar merhaba müzik kiti buldum fakat aynısının 2 tane çeşidi var birisi normal olanı diğeri stattrak olan hali ne gibi farkları var?
Arkadaşlar merhaba müzik kiti buldum fakat aynısının 2 tane çeşidi var birisi normal olanı diğeri stattrak olan hali ne gibi farkları var?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.863 Makaleler 6 Çözümler 426 Yer İstanbul 1 Şubat 2023 #11 berkie dedi: Silahlarda ve müzik kitlerinde nasıl bir farkı oluyor ona göre alayım arada kaldım. Genişletmek için tıkla... MVP olduğun round sonunda müzik çalarken orada yazı çıkıyor bu müzik kiti ile şu kadar MVP oldu (EDO aldı) şeklinde. Silahlarda direkt silahın üstünde kill sayacı var. Artı 0 Eksi
berkie dedi: Silahlarda ve müzik kitlerinde nasıl bir farkı oluyor ona göre alayım arada kaldım. Genişletmek için tıkla... MVP olduğun round sonunda müzik çalarken orada yazı çıkıyor bu müzik kiti ile şu kadar MVP oldu (EDO aldı) şeklinde. Silahlarda direkt silahın üstünde kill sayacı var.