Çözüldü CS:GO müzik kiti nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

XxVetraN1ghtxX

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşımın CS2 envanterinde CS:GO müzik kitini gördüm. CS2'de kullanabiliyor. Ben de istiyorum, nasıl elde ederim?

Arkadaşımın CS2 envanterinde CS:GO müzik kitini gördüm. CS2'de kullanabiliyor. Ben de istiyorum, nasıl elde ederim?
Elde edemezsiniz. CS:GO döneminde oynuyor olmanız gerekliydi. Tek yolu arkadaşınızla oynuyorken Tab menüsünden ona sol tıklayıp ödünç al butonuna basmanız. Ancak öyle kullanabilirsiniz veya o kite sahip başka insanlardan ödünç alarak. Oyun boyu çalışıyor sadece ödünç aldığınızda.

Zamanında CS:GO oynadım ama bende yok.

Sanırım CS:GO sonunda veya CS2'ye başlarda giriş yapan kişilere verdiler.

CS:GO'yu zamanında oynadım ve CS2'ye ilk girenlerdenim CS:GO müzik kiti için seçkin gerekiyormuş eğer zamanında oynadısysam seçkin aldım ve CS:GO müzik kitini verdi.

Çözüm
CS:GO'yu zamanında oynadım ve CS2'ye ilk girenlerdenim CS:GO müzik kiti için seçkin gerekiyormuş eğer zamanında oynadısysam seçkin aldım ve CS:GO müzik kitini verdi.
Hocam ben zamanında 1 saat csgo girmiştim şimdi yan hesabımda seçkin alırsam gelir mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…