tarnished Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 788 Çözümler 7 25 Nisan 2023 #11 WosTidReis dedi: Haftada 1 kesin düşüyor diye duydum ama saatlerce oynamama rağmen sprey bile çıkmadı. Peki ben bunu nasıl yapabilirim, anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir tane Idle sunucusu bul, ben Pisospro sunucularını kullanıyorum. Girip sadece afk kalacaksın sunucuda. Ekstra bir şey yapmana gerek yok. Serhat.48 dedi: Hocam ismini yazar mısın? Ben girdim ama düzgün sunucu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Pisospro olarak aratın hocam tarayıcıdan, kendi sitelerinde 4 tane idle sunucusu var.
WosTidReis dedi: Haftada 1 kesin düşüyor diye duydum ama saatlerce oynamama rağmen sprey bile çıkmadı. Peki ben bunu nasıl yapabilirim, anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir tane Idle sunucusu bul, ben Pisospro sunucularını kullanıyorum. Girip sadece afk kalacaksın sunucuda. Ekstra bir şey yapmana gerek yok. Serhat.48 dedi: Hocam ismini yazar mısın? Ben girdim ama düzgün sunucu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Pisospro olarak aratın hocam tarayıcıdan, kendi sitelerinde 4 tane idle sunucusu var.
Ranny Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #12 Hocam haftada 1 kere kasa net düşürürsünüz. Çok düşük ihtimali de olsa 2. kasa düşürme olasılığı var.
Hocam haftada 1 kere kasa net düşürürsünüz. Çok düşük ihtimali de olsa 2. kasa düşürme olasılığı var.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 7 25 Nisan 2023 #13 radaschumi dedi: Bol bol rekabetçi maç atın hocam her seviye atladığınızda eşya düşüyor. Genişletmek için tıkla... TP azaltma diye bir şey geldi maçı 1. kazanmama rağmen 73TP verdi seviyede atlayamıyorum.
radaschumi dedi: Bol bol rekabetçi maç atın hocam her seviye atladığınızda eşya düşüyor. Genişletmek için tıkla... TP azaltma diye bir şey geldi maçı 1. kazanmama rağmen 73TP verdi seviyede atlayamıyorum.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 25 Nisan 2023 #14 WosTidReis dedi: TP azaltma diye bir şey geldi maçı 1. kazanmama rağmen 73TP verdi seviyede atlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok fazla oynadıysanız belirli bir exp kazandıktan sonra azaltma gelir.
WosTidReis dedi: TP azaltma diye bir şey geldi maçı 1. kazanmama rağmen 73TP verdi seviyede atlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok fazla oynadıysanız belirli bir exp kazandıktan sonra azaltma gelir.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 7 25 Nisan 2023 #15 Metin Eren Türkmen dedi: Çok fazla oynadıysanız belirli bir exp kazandıktan sonra azaltma gelir. Genişletmek için tıkla... 3K TP Kazandım.
Metin Eren Türkmen dedi: Çok fazla oynadıysanız belirli bir exp kazandıktan sonra azaltma gelir. Genişletmek için tıkla... 3K TP Kazandım.
L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 25 Nisan 2023 #16 WosTidReis dedi: TP azaltma diye bir şey geldi maçı 1. kazanmama rağmen 73TP verdi seviyede atlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok fazla maç girerseniz TP azaltması gelir. Bol bol maç girmesini tavsiye etmiyorum. Idle yada resmi CS:GO sunucularında afk bırakabilirsin. Ama bırakacaksan Deathmatch oyun modunda bırak.
WosTidReis dedi: TP azaltma diye bir şey geldi maçı 1. kazanmama rağmen 73TP verdi seviyede atlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok fazla maç girerseniz TP azaltması gelir. Bol bol maç girmesini tavsiye etmiyorum. Idle yada resmi CS:GO sunucularında afk bırakabilirsin. Ama bırakacaksan Deathmatch oyun modunda bırak.
enes_yldrm_1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #17 WosTidReis dedi: 3K TP Kazandım. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 5 bindir o.
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 25 Nisan 2023 #18 tarnished dedi: Bir tane Idle sunucusu bul, ben Pisospro sunucularını kullanıyorum. Girip sadece AFK kalacaksın sunucuda. Ekstra bir şey yapmana gerek yok. Pisospro olarak aratın hocam tarayıcıdan, kendi sitelerinde 4 tane Idle sunucusu var. Genişletmek için tıkla... Normal resmi deathmatch sunucusunda bıraksam sabaha kadar, ban yer miyim?
tarnished dedi: Bir tane Idle sunucusu bul, ben Pisospro sunucularını kullanıyorum. Girip sadece AFK kalacaksın sunucuda. Ekstra bir şey yapmana gerek yok. Pisospro olarak aratın hocam tarayıcıdan, kendi sitelerinde 4 tane Idle sunucusu var. Genişletmek için tıkla... Normal resmi deathmatch sunucusunda bıraksam sabaha kadar, ban yer miyim?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 25 Nisan 2023 #19 Serhat.48 dedi: Normal resmi deathmatch sunucusunda bıraksam sabaha kadar, ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Yemezsiniz, ama bazen sunucu kapanabiliyor sabaha kadar AFK kalamayabilirsiniz.
Serhat.48 dedi: Normal resmi deathmatch sunucusunda bıraksam sabaha kadar, ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Yemezsiniz, ama bazen sunucu kapanabiliyor sabaha kadar AFK kalamayabilirsiniz.
tarnished Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 788 Çözümler 7 25 Nisan 2023 #20 Serhat.48 dedi: Normal resmi deathmatch sunucusunda bıraksam sabaha kadar, ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Ban yemezsin hocam.
Serhat.48 dedi: Normal resmi deathmatch sunucusunda bıraksam sabaha kadar, ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Ban yemezsin hocam.