WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 7 25 Nisan 2023 #21 Metin Eren Türkmen dedi: Yemezsiniz, ama bazen sunucu kapanabiliyor sabaha kadar AFK kalamayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konudan alakasız idle sunucusuna girerken oyun birkaç dosya indiriyor onlar yüzünden VAC ban yer miyim?
Metin Eren Türkmen dedi: Yemezsiniz, ama bazen sunucu kapanabiliyor sabaha kadar AFK kalamayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konudan alakasız idle sunucusuna girerken oyun birkaç dosya indiriyor onlar yüzünden VAC ban yer miyim?
modric Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #22 Yukapian dedi: Her hafta garanti olarak 1 adet kasa düşüyor. Düşük şans ile 2. bir kasa düşme şansı daha var. Sprey ve skinler ise level atladıktan sonra veriyor. Yalnız unutma hafta çarşamba günleri saat 03:00 ila 06:00 arasında yenileniyor. Genişletmek için tıkla... Haftalık 2. kasayı düşürme ihtimali çok mu düşük?
Yukapian dedi: Her hafta garanti olarak 1 adet kasa düşüyor. Düşük şans ile 2. bir kasa düşme şansı daha var. Sprey ve skinler ise level atladıktan sonra veriyor. Yalnız unutma hafta çarşamba günleri saat 03:00 ila 06:00 arasında yenileniyor. Genişletmek için tıkla... Haftalık 2. kasayı düşürme ihtimali çok mu düşük?
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.855 Makaleler 3 Çözümler 59 25 Nisan 2023 #23 modric dedi: Haftalık 2. kasayı düşürme ihtimali çok mu düşük? Genişletmek için tıkla... Evet.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 25 Nisan 2023 #24 WosTidReis dedi: Konudan alakasız idle sunucusuna girerken oyun birkaç dosya indiriyor onlar yüzünden VAC ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... O konuda kesin bir bilgim yok ama yiyeceğinizi sanmam, çok saçma olur.
WosTidReis dedi: Konudan alakasız idle sunucusuna girerken oyun birkaç dosya indiriyor onlar yüzünden VAC ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... O konuda kesin bir bilgim yok ama yiyeceğinizi sanmam, çok saçma olur.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 7 25 Nisan 2023 #25 Metin Eren Türkmen dedi: O konuda kesin bir bilgim yok ama yiyeceğinizi sanmam, çok saçma olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bir tane sunucu buldum maç sürekli tekrar başlıyor ve sürekli ölüyorum. Bu oyunda KDA gibi bir şey var mı profilde?
Metin Eren Türkmen dedi: O konuda kesin bir bilgim yok ama yiyeceğinizi sanmam, çok saçma olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bir tane sunucu buldum maç sürekli tekrar başlıyor ve sürekli ölüyorum. Bu oyunda KDA gibi bir şey var mı profilde?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 25 Nisan 2023 #26 WosTidReis dedi: Hocam bir tane sunucu buldum maç sürekli tekrar başlıyor ve sürekli ölüyorum. Bu oyunda KDA gibi bir şey var mı profilde? Genişletmek için tıkla... O sunucuların profile falan bir etkisi olmaz.
WosTidReis dedi: Hocam bir tane sunucu buldum maç sürekli tekrar başlıyor ve sürekli ölüyorum. Bu oyunda KDA gibi bir şey var mı profilde? Genişletmek için tıkla... O sunucuların profile falan bir etkisi olmaz.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 25 Nisan 2023 #27 radaschumi dedi: Bol bol rekabetçi maç atın hocam her seviye atladığınızda eşya düşüyor. Genişletmek için tıkla... Her seviyede garanti vermiyor oyun. İmleci TP yerinin üstüne getir ve orada şöyle yazar "bir sonraki seviyede eşya düşürme garantili".
radaschumi dedi: Bol bol rekabetçi maç atın hocam her seviye atladığınızda eşya düşüyor. Genişletmek için tıkla... Her seviyede garanti vermiyor oyun. İmleci TP yerinin üstüne getir ve orada şöyle yazar "bir sonraki seviyede eşya düşürme garantili".
modric Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #28 Negative Sir dedi: Her seviyede garanti vermiyor oyun. İmleci TP yerinin üstüne getir ve orada şöyle yazar "bir sonraki seviyede eşya düşürme garantili". Genişletmek için tıkla... Haftada 1 veriyor maksimum.
Negative Sir dedi: Her seviyede garanti vermiyor oyun. İmleci TP yerinin üstüne getir ve orada şöyle yazar "bir sonraki seviyede eşya düşürme garantili". Genişletmek için tıkla... Haftada 1 veriyor maksimum.