aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #11 Turkish Delight dedi: Hatırlamıyorum ama şimdi kontrol ettim, sanırım sağlamindir sitesinden indirmişim. İndirmeyi başlattım, bitmek üzere. Kontrol edeceğim. Şimdi kurdum, sanırım daha önce bunu indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Bakayım hocam sağolun. Turkish Delight dedi: Şimdi kurdum, sanırım daha önce bunu indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam setup dosyasını kurdum fakat bir şey soracağım. Bu setup dosyasını kendi bilgisayarımda çalıştırıp yüklenen dosyaları flaş bellek ile okuldaki bilgisayara atsam çalışır mı? Yoksa setup dosyasını atıp okul bilgisayarında baştan mı kurmam gerek? Son düzenleme: 10 Eylül 2024
Turkish Delight dedi: Hatırlamıyorum ama şimdi kontrol ettim, sanırım sağlamindir sitesinden indirmişim. İndirmeyi başlattım, bitmek üzere. Kontrol edeceğim. Şimdi kurdum, sanırım daha önce bunu indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Bakayım hocam sağolun. Turkish Delight dedi: Şimdi kurdum, sanırım daha önce bunu indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam setup dosyasını kurdum fakat bir şey soracağım. Bu setup dosyasını kendi bilgisayarımda çalıştırıp yüklenen dosyaları flaş bellek ile okuldaki bilgisayara atsam çalışır mı? Yoksa setup dosyasını atıp okul bilgisayarında baştan mı kurmam gerek?