Çözüldü CS:GO nasıl oynanılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EsatKa

Hectopat
Makaleler
2
CS2'ye güncellemeden önce CS:GO'nun dosyalarını Google Drive'a yedeklemiştim. (galiba eksik dosyalar var) Yine de CS:GO'yu nasıl oynayabilirim?

Çözüm
CS2'ye güncellemeden önce CS:GO'nun dosyalarını Google Drive'a yedeklemiştim. (galiba eksik dosyalar var) yine de CS:GO'yu nasıl oynayabilirim?

Fbbtv Short'un da anlatıyor oynanılabiliyor şu an CS:GO ama SW kalmış mıdır Allah bilir. Atölyeler falan oynanıyor diye biliyorum.
CS2'ye güncellemeden önce CS:GO'nun dosyalarını Google Drive'a yedeklemiştim. (galiba eksik dosyalar var) Yine de CS:GO'yu nasıl oynayabilirim?
Oynayamazsın. Korsan sürümle belki çok eski versiyonlarının singleplayerına erişirsin. Bu da biraz uçuk ihtimal.

Yanlış bilmiyorsam Steam sayfasından eski sürümlerini indirebiliyorsun.

CS2'ye güncellemeden önce CS:GO'nun dosyalarını Google Drive'a yedeklemiştim. (galiba eksik dosyalar var) yine de CS:GO'yu nasıl oynayabilirim?

Fbbtv Short'un da anlatıyor oynanılabiliyor şu an CS:GO ama SW kalmış mıdır Allah bilir. Atölyeler falan oynanıyor diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hvh sunucusudan başka server kalmadı boş iş.

Zaten botlarla oynayacağım.

Fbbtv Short'un da anlatıyor oynanıla biliyor şu an CS:GO ama SW kalmış mıdır Allah bilir atölyeler falan oynanıyor diye biliyorum

Sağ olun hocam, şu anda yapıyorum tekrar 12 GB güncelleme geldi. Eğer işe yarar ise mesajınızı çözüm olarak işaretlerim.

-

CS2'e sağ tık yapın ardından özellikler deyip betaları seçin orada CS:GO demo wiewer... Adlı dosyayı seçin güncellemeden sonra size terkardan oyuna girdiğinizde eğer Prime olup CS2 beta daveti aldıysanız aynı mantıkla CS2'mi CS:GO mu diye bir seçenek gelecek CS:GO'u seçeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…