CS:GO nasıl oynanır?

gtlmedic

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 1135G7 96eus
Iris Xe Entegre GPU
8 GB Ram
Biliyorsunuz, malum CS2 hem bayağı sorunlu çıktı hem de optimizasyonu kötü. Benim bilgisayarım da o kadar iyi olmadığı için CS2 oynayamıyorum. CS:GO oynamak istedim, biraz araştırdım, 7Launcher diye bir şey buldum. Ama bir kesim virüslü olduğunu, kayıt defterini değiştirdiğini falan söylemiş. Steam Depot konusundan pek anlamadığım için geçtim, betalar kısmında da 80 GB alan istiyor. Sadece CS:GO’yu içeren tek çözüm 7Launcher, bir kesim de “virüssüz, 2 yıl kullandım” diyor. Siz ne düşünüyorsunuz, kullansam mı kullanmasam mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İniu veya csso PC versiyon oynayın iyidir iniuide FACEIT gibi ranked var.

CS:GO legacy seçip indirirseniz hem INUI gibi platformlarda hem de topluluk sunucularında maç oynayabilirsiniz.

7Launcher'den indirebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyisi İnui gamingden oynaman cobblrstone'da vesaire maç atabiliyorsun.

CS2'de sorun yok CSGO eskidi artık. Topluluk sunucuları vardır belki.
Topluluk sunucuları var söylediğim yerlerde, cs2 optimizasyonu kötü ve sistem istiyor, bu yüzden oynayamadığım için csgo'ya dönmek istiyorum.

CS:GO legacy seçip indirirseniz hem INUI gibi platformlarda hem de topluluk sunucularında maç oynayabilirsiniz.
CSGO Legacy seçince 80 gb alan istiyor cs2 birlikte iniyor. Sadece CSGO'yu indirmek istiyorum.

7Launcher'den indirebilirsin.
7Launcher virüslü gibi söylentiler çıkmıştı siz hiç kullandınız mı? Kullandıysanız herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Kullandım herhangi bir sorun yaşamadım.
İndirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…