CS:GO nasıl rank atlanır?

Kayra Arda

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben seçkin aldım filan ama bu rank mekaniğini anlamadım, neye göre rank atlıyoruz falan bilgim hiç yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben seçkin aldım filan ama bu rank mekaniğini anlamadım, neye göre rank atlıyoruz falan bilgim hiç yok.

1-Win'e göre tabii ki.
2-k/d oranına göre.

CS:GO'nun rank sistemi karışıktır 5 Win aldım rank atlayacağım diye hevese girersen üzülürsün 14 Win alıp rank atlayamadığım ama ardından 2 Win alıp rank atladığım zamanlar vardı Win steak yapmaya özen göster 3 maç kazanıp 1 maç kaybedersen rank atlatmıyor.

Hocalarım aslında karışık bir sistemi yok, en önemli şey "edo" kazanmak ve kendinden yüksek ranklarla girmek, rakibin rankı sizden ne kadar yüksek ise o kazandığını edo o kadar önemli, örneğin rankı nova olan bir arkadaş "mg" rankı ile girdiği maçlarda her maç 5 edo alıp 4 maçta rank atlayabilirken, kendi rankında her maç 5 edo alıp 6 7 maçta da rank atlayamabilir. Bizim göremediğimiz bir elo sistemi var ve ne kadar çok edo alıp ne kadar çok yüksek ranklı rakipler ile oynarsak o kadar fazla ve hızlı rank atlarız. Bir arkadaşımız vardı Silver 1 biz de globaldik 11 maçta 11 rank aldı. Her maç 1 edo bile o seviye ona rank aldırmak için yeterli oluyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı