CS:GO nasıl rütbe atlanır?

Tommy Vercetti

Hectopat
Daha fazla  
Eskiden ping sorunum vardı. O yüzden arada düzelmiş mi diye bakıyordum 180 190 pingle oynadığım için 5 kill falan alıyordum ya da oyundan çıkıyordum. Böyle böyle Silver 1'e düştüm 1 kaç gün önce altyapı geldi ve ping sorunum düzeldi ama artık takıma o kadar kötü kişiler geliyor ki rütbe atlamam imkansızlaştı. Her el en az bir kişi AFK biri troll. Yoldaş girim hem kendimi de geliştiririm diyorum yok orada da aynı durum 2 rounta 0 kill aldığım için biri sürekli noob yazdı. Yok bana sıkıyor önüme geçiyor ve aynı adam 2 kez daha denk geldi ve bu durumdan ben çok sıkıldım. Takım bul falan diyeceksiniz ama 3 4 kere 5 kişi takım kurdum 1 2 saat sonra kimse oyuna gelmiyor gelse de ciddi oynamıyor. Yeni hesap açsam 10 rank maçtan sonra daha yüksek rütbede olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Silver 1 dediğin yerde rank atlamak için takıma ihtiyacın yok ki. Sizin takım neyse karşısı da o. Silver 1 sonuçta.

Silver 1 dediğin yerde rank atlamak için takıma ihtiyacın yok ki. Sizin takım neyse karşısı da o. Silver 1 sonuçta.
her maç 30 kill civarı alıyorum ama maçı kaybettiğimiz için rütbe atlayamıyorum.
Unlostun sunucusuna gidip düzgün kişilerle oynayabilirsiniz ya da başka sunucu.

Çoğu kişi Silver'im diye gelmiyor gelenlerde oyunun bulduğu takım olan kişiler gibi.

Rank atlarsiniz veya atlamazsiniz. Hersey kill sayisina bakmiyor. Aldiginiz EDO sayisi, kurdugunuz bomba vs. de etkiliyor. 60 vurdugum macta yeniliyordum eski silver hesabimda. Su an her maci 5 kisi beraber giriyoruz, Kelese kadar cikabildim.

Rank atlarsiniz veya atlamazsiniz. Hersey kill sayisina bakmiyor. Aldiginiz EDO sayisi, kurdugunuz bomba vs. de etkiliyor. 60 vurdugum macta yeniliyordum eski silver hesabimda. Su an her maci 5 kisi beraber giriyoruz, Kelese kadar cikabildim.
Aldığım edo 5 in altına düşmüyor ama takım kötü olduğu için yeniliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…