CS:GO Neden Oynanmaz?

Oyunu 2 gün oynamışsın karşına hile gelmiş burada içini dökmeye çalışıyorsun sen hiç "trust factor" diye birşey duydunmu bu tecrübeleri yaşarken?
80 Saat CS:GO bulunan bir hesap, Trust Factor’ümün düşük olması için bir sebep yok, ya da şöyle söyleyeyim karşıma gelen 5 saatlik hilecilerin Trust Faktörü benimkiyle aynıysa, kusura bakma dostum ama o Trust Faktör bir işe yaramıyordur, hiç değilse şu an.

Hocam kendinin çok iyi olduğunu düşünebilirsin. Ama emin ol illa senden iyi birileri çıkıyor. Ama zaten Steam profilinden anlayabilirsin hile olup olmadığını. Adamın hesabı 0 seviyeyse, hiç CS:GO rozeti vs. yoksa ve 10-20 saati varsa genelde hile oluyorlar. Ama Steam seviyesi iyi, birden fazla CS:GO rozeti varsa hile olması imkansıza yakın. Tabi ki bu kesin bir kanı değil. Genelde böyle oluyor. Hile olduğunu düşünüyorsan, raporla geç.

Dostum zaten diyorum, bu ligteki rakiplerim kötü diye, ve ben bu ligden çok rahat çıkabilecekken, hilelerin gelmesi çıkartmamaları rahatsız edici.

Ve gıcık insanlar sizi oyundan atar ve şaaakkk 7 gün ban.

Ve gıcık insanlar sizi oyundan atar ve şaaakkk 7 gün ban.
Bak ben yemin ediyorum ilk bıraktığımda ondan bıraktım, son eldeyiz tamam mı 4 rus premade bak son eldeyiz ben topfragger’ım maçı taşıyorum, son ellerde beni fırlatıyorlar takımdan. Ben normalde küfür etmem şu oyunda sinir hastası oldum ya.

Bende asla küfür etmezdim bu oyun ben bıraktım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…