CS:GO Neden Oynanmaz?

Arkadaşının 3 aydır hiç hesap değiştirmeden hep aynı Steam hesabı ile hile kullandığını kanıtlarsan, sana inanacağım.

Yorumlarına bak 2020 Ağustos ve ekran görüntülerine bak orada nova 3 ama şu an global.

@Yagmo Kanıtladım hocam.

Daha priem degilsinki o kadar hile gelmesi normal Prime olunca hile sayisi dusuyor ve rozette toplarsan cok cok azaliyir.

Nasıl kanıtlamasını bekliyorsun?

Rage hile kullananlar, çok kısa sürede yasaklama aldığı için sık sık Steam hesabı değiştiriyorlar. Bu yüzden kanıtlamasını istedim.

Bana hile gelmiyor hocam fazla ağlıyorlar.

Arkadaşında da durum bu olabilir mi? Yani karşısına gelenler çok ağlak tipler olabilir mi?

Bir tek hileler bana gelmiyor sanırım?
Ne çok abartıyorsunuz be?
Gidin Faceit oynayın. Sürekli cs hile dolu cs hile kaynıyor hıığ valorant adamdır.
FaceIt zaten güzel, lakin ben karşılığında CS:GO’dan rank aldığım 2VS2’lik modu sevdiğimden oynuyorum.

”Abartıyorsunuz” kısmına kadar okeydim.

I am feeling, thank you.

Rage hile kullananlar, çok kısa sürede yasaklama aldığı için sık sık Steam hesabı değiştiriyorlar. Bu yüzden kanıtlamasını istedim.

Arkadaşında da durum bu olabilir mi?

Hocam şahsen onlarlan girmeyi tercih etmiyorum. Silver 4 çocuk 1 ayda lem oldu sinirden oyunu silesim bile var. Ve bu arkadaşın hilesinde ow bypass var.

FaceIt zaten güzel, lakin ben karşılığında CS:GO’dan rank aldığım 2VS2’lik modu sevdiğimden oynuyorum.

”Abartıyorsunuz” kısmına kadar okeydim.

I am feeling, thank you.
Güven faktörün düşükse, düşük eloda oynuyorsan hile gelmesi normal. Ama abartıyorsunuz. ”Her maçta hile gelir mi ya?” diyorsunuz. Gelmiyor. Gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…