CS:GO Neden Oynanmaz?

Arkadaşlar öncelikle şunları belirteyim ben 20 yaşındayım ve yaklaşık 6 yıldır CS:GO oynuyordum son zamanlarda CS:GO'dan hile olmadığım halde ban yedim Prime'dım ve globaldim ve evet hile geliyordu sonra valoranta geçtim onda da immortal oldum ve plat elodan sonra hile gelmedi fakat onun öncesindede hile var Riot hileleri tespit ediyor fakat yine de oyun keyfiniz bozuluyor.

Premium mu ücretsiz mi aldın?

Keşke tek dert hileler olsa. Büyük sorunlardan biri de Smurf oyunculardan ziyade anlamsız eşleştirme sistemi. Benim 300 saatim var iken, karşıma 1.5K saati olan full+full envanterli adamlar geliyordu. Hazırlık maplerine girdiğinizde silver iken bile karşınıza 3 global gelmesinden bahsetmiyorum bile. Şükür ki yakın zamanda bıraktım, kendimi APB'ye verdim.

Eğer henüz oyunda yüzlerce saatini harcayıp bir şekilde rankını yükseltmediysen, hilecilerin arasında kalmak zorunda olduğun ve bunun normal karşılandığı oyun.

Online oyunların hepsinde hileci olacaktır elbette. Ban yeme riskine karşılık bazı şeyleri yazmayacağım. Deminde GTA 5'te habire durduğum yerden patlattılar. CS:GO'da hiç hileye denk gelmedim. İnşallah hile ile alakalı bir şeyler yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…