muratkvl Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 248 Çözümler 2 29 Şubat 2024 #1 Oyunu oynamak istiyorum fakat bulamıyorum.
Plaxy Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 547 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #2 muratkvl dedi: Oyunu oynamak istiyorum fakat bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Steam'e gir ücretsiz bir şekilde indirebilirsin. Artı 0 Eksi
muratkvl dedi: Oyunu oynamak istiyorum fakat bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Steam'e gir ücretsiz bir şekilde indirebilirsin.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.833 Çözümler 37 Yer 東京 29 Şubat 2024 #3 muratkvl dedi: Oyunu oynamak istiyorum fakat bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Steam'i indir bulursun. Artı 0 Eksi
muratkvl dedi: Oyunu oynamak istiyorum fakat bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Steam'i indir bulursun.
KS KS muratkvl Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 248 Çözümler 2 29 Şubat 2024 #4 Plaxy dedi: Steam'e gir ücretsiz bir şekilde indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... arasmaras dedi: Steam'i indir bulursun. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat CS 2 değil. Artı 0 Eksi
Plaxy dedi: Steam'e gir ücretsiz bir şekilde indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... arasmaras dedi: Steam'i indir bulursun. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat CS 2 değil.
urn4ga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 28 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer 29 Şubat 2024 #5 muratkvl dedi: Biliyorum fakat CS 2 değil. Genişletmek için tıkla... Oyun kütüphanedeyken sağ tıkla ayarlardan csgo legacy yazılı olan betayı seç. Artı 0 Eksi
muratkvl dedi: Biliyorum fakat CS 2 değil. Genişletmek için tıkla... Oyun kütüphanedeyken sağ tıkla ayarlardan csgo legacy yazılı olan betayı seç.
WrieN Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 311 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #6 muratkvl dedi: Oyunu oynamak istiyorum fakat bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... artık csgo yerine cs2 olduğu için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
muratkvl dedi: Oyunu oynamak istiyorum fakat bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... artık csgo yerine cs2 olduğu için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YokSauronunGözü Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 908 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Medikal 29 Şubat 2024 #7 muratkvl dedi: Biliyorum fakat CS 2 değil. Genişletmek için tıkla... CS:GO sunucuları kapatıldı maalesef oynama şansın yok yerini artık CS2'ye bıraktı. Artı 0 Eksi
muratkvl dedi: Biliyorum fakat CS 2 değil. Genişletmek için tıkla... CS:GO sunucuları kapatıldı maalesef oynama şansın yok yerini artık CS2'ye bıraktı.
A AAAİB Picopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 946 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #8 YokSauronunGözü dedi: CS:GO sunucuları kapatıldı maalesef oynama şansın yok yerini artık CS2'ye bıraktı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarıyla ya da topluluk sunucularında oynar. Artı 0 Eksi
YokSauronunGözü dedi: CS:GO sunucuları kapatıldı maalesef oynama şansın yok yerini artık CS2'ye bıraktı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarıyla ya da topluluk sunucularında oynar.