Kubilay22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.318 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2014 #1 Merhaba cs:go da oyun içi nick değiştirme şansımız var mı ? Steamdaki nickimi değiştirmek istiyorum. Bilen varsa yardım bekliyorum.
Merhaba cs:go da oyun içi nick değiştirme şansımız var mı ? Steamdaki nickimi değiştirmek istiyorum. Bilen varsa yardım bekliyorum.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 24 Aralık 2014 #2 Steam'de Arkadaşlar > Profil Adını Değiştir.
A Alperen4880 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2015 #3 CS FO İSİM VE PROFİL RESMİ DEĞİŞTİRME Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
CS FO İSİM VE PROFİL RESMİ DEĞİŞTİRME Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2015 #4 Steam ismini değiştirirsen CS: GO ismin de değişmiş olur.
S SemihBV Kilopat Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2015 #5 Arkadaş diyor ki CS GO içinde steame girmeden nasıl nick değiştirelecek diyor. Consola "name" komutu ismini değiştirmeyi deneyebilirsin daha önce aklıma gelmedi hiç isim değiştirmek falan
Arkadaş diyor ki CS GO içinde steame girmeden nasıl nick değiştirelecek diyor. Consola "name" komutu ismini değiştirmeyi deneyebilirsin daha önce aklıma gelmedi hiç isim değiştirmek falan
gönde345 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 77 8 Nisan 2021 #6 CS:GO'da maçtayken tabe bas oradan kendini seçip kaleme bas ismini değiştir Steam'e girer ama CS:GO arayüzü varsay onu oyuna direk erişiyorsun sonrasında. (5 yıl olmuş XD)
CS:GO'da maçtayken tabe bas oradan kendini seçip kaleme bas ismini değiştir Steam'e girer ama CS:GO arayüzü varsay onu oyuna direk erişiyorsun sonrasında. (5 yıl olmuş XD)