Bizzat ban yemiş birisi olarak öyle bir şey var. 1 haftalığına ismimi ve profil fotoğrafımı değişemedim. Son dönemlerde baya artış var bu ban meselelerinde.
Steam kimsenin isimlerine göre yasaklama uygulayamaz ,bu Steam'de olan bir isim değişikliği CS:GO'dan VAC Ban ile ne alakası var. Hile açıp ban yeme sebebinizi döndürüyormuşsunuz gibi geldi?
Steam kimsenin isimlerine göre yasaklama uygulayamaz ,bu Steam'de olan bir isim değişikliği CS:GO'dan VAC Ban ile ne alakası var. Hile açıp ban yeme sebebinizi döndürüyormuşsunuz gibi geldi?
Maalesef gösterebileceğim bir kaynak yok. CSGOAtse isimli sitede oynuyorum. Sitedeki pek çok kişi ben de dahil bu sebepten isim ve pp banı yedik. Muhtemelen bir yapay zeka kullanarak değil kullanıcı şikayetleriyle atılıyor bu tarz banlar. Ben sadece uyarıyorum inanmak size kalmış.
Benim nickimin sonuna yaklaşık 1 yıldır hellcase,com yazılı ve hiç birşey olmadı ve yaklaşık. 40 TL degerinde skin kârım var
Steam'ım : Steam Community :: NwRon hellcase.com
Merhaba, Counter-Strike oynarken oyuncuların çoğunun isimlerinde kasa açma siteleri isimleri yazıyor. Bunu neden yazıyorlar, bir çıkarları var mı? Varsa nedir öğrenmek istiyorum.