beGi Hectopat Katılım 27 Şubat 2013 Mesajlar 572 Makaleler 5 Daha fazla Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2015 #1 Merhaba arkadaşlar; Nova 4 üstü arkadaşlar varsa eklesin birlikte girelim diyorum. İsteyenler steam üyelik isimlerini mesajda paylaşsın lütfen. Steam : begi00 (Sıfır o sondakiler). Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2015
Merhaba arkadaşlar; Nova 4 üstü arkadaşlar varsa eklesin birlikte girelim diyorum. İsteyenler steam üyelik isimlerini mesajda paylaşsın lütfen. Steam : begi00 (Sıfır o sondakiler).
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2015 #2 Sizin rank'ınız nedir ? Steam profilinizi atabilir misiniz ?
mcangul Hectopat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2015 #3 Usta muhafızım ama finallerim bitene kadar oynamayı düşünmüyorum. Mesajım bulunsun yine de finallerden sonrası için. Son düzenleme: 18 Mayıs 2015
Usta muhafızım ama finallerim bitene kadar oynamayı düşünmüyorum. Mesajım bulunsun yine de finallerden sonrası için.
beGi Hectopat Katılım 27 Şubat 2013 Mesajlar 572 Makaleler 5 Daha fazla Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2015 #4 FireStorm dedi: Sizin rank'ınız nedir ? Steam profilinizi atabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Usta 2'ydi ruslara kadar şuan 1'e düştüm steam ismimi verdim yukarıda.
FireStorm dedi: Sizin rank'ınız nedir ? Steam profilinizi atabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Usta 2'ydi ruslara kadar şuan 1'e düştüm steam ismimi verdim yukarıda.