ImmortaL31 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #1 En iyi ayarlar nelerdir?
Çözüm Pluxy01 5 Ağustos 2021 Ben bunu kullanıyordum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben bunu kullanıyordum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
whatsername21 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1.569 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #2 CS:GO'da NVIDIA freestyle kullanamazsınız. Artı 0 Eksi
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 5 Ağustos 2021 #3 whatsername21 dedi: CS:GO'da NVIDIA freestyle kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Kullanılıyor. Artı 1 Eksi
whatsername21 dedi: CS:GO'da NVIDIA freestyle kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Kullanılıyor.
KS KS ImmortaL31 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #4 whatsername21 dedi: CS:GO'da NVIDIA freestyle kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Kullanılıyor başlatma seçeneklerine -untrusted, -allow_third_party_software yazınca çalışıyor. Artı 0 Eksi
whatsername21 dedi: CS:GO'da NVIDIA freestyle kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Kullanılıyor başlatma seçeneklerine -untrusted, -allow_third_party_software yazınca çalışıyor.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #5 Ben bunu kullanıyordum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Ben bunu kullanıyordum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et