Ludovico Centipat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 103 11 Şubat 2020 #1 NVIDIA freestyle ile ge kadar geldim, yani alıştım bu ayara ancak oyun filtresini açmaya çalıştığımda "desteklenen bir oyun gereklidir." Hatasıyla karşı karşıyayım. GeForce driverları güncel, tekrar kurup temiz kurulum da yaptım, hala aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2020
NVIDIA freestyle ile ge kadar geldim, yani alıştım bu ayara ancak oyun filtresini açmaya çalıştığımda "desteklenen bir oyun gereklidir." Hatasıyla karşı karşıyayım. GeForce driverları güncel, tekrar kurup temiz kurulum da yaptım, hala aynı.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 11 Şubat 2020 #2 Çünkü CS GO desteklenmiyor Freestyle için.
Ludovico Centipat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 103 11 Şubat 2020 #3 Shadow Ryzen dedi: Çünkü CS GO desteklenmiyor Freestyle için. Genişletmek için tıkla... Desteklenen oyunlar listesinde bulunuyor ve oynayan nasıl oynuyor peki? Çok tanıdığım var kullanan.
Shadow Ryzen dedi: Çünkü CS GO desteklenmiyor Freestyle için. Genişletmek için tıkla... Desteklenen oyunlar listesinde bulunuyor ve oynayan nasıl oynuyor peki? Çok tanıdığım var kullanan.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 11 Şubat 2020 #4 Ludovico dedi: Desteklenen oyunlar listesinde bulunuyor ve oynayan nasıl oynuyor peki? Çok tanıdığım var kullanan. Genişletmek için tıkla... Ben GTX 1070 ile kullanamıyordum CS GO'da. Kullananı bilemem.
Ludovico dedi: Desteklenen oyunlar listesinde bulunuyor ve oynayan nasıl oynuyor peki? Çok tanıdığım var kullanan. Genişletmek için tıkla... Ben GTX 1070 ile kullanamıyordum CS GO'da. Kullananı bilemem.
G grasshopper Centipat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 81 Çözümler 2 14 Eylül 2020 #5 Geç olacak ama Valve engelledi Freestyle'ı.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.105 Çözümler 9 Yer Saratov 14 Eylül 2020 #6 grasshopper dedi: Geç olacak ama Valve engelledi Freestyle'ı. Genişletmek için tıkla... Faceit Anti-Cheat'i açınca çalışıyor.
grasshopper dedi: Geç olacak ama Valve engelledi Freestyle'ı. Genişletmek için tıkla... Faceit Anti-Cheat'i açınca çalışıyor.
emirtahakantar Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #7 letmenow dedi: FACEIT anti-cheat'i açınca çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Ama açıyorum olmuyor, hâlâ aynı sorun.
letmenow dedi: FACEIT anti-cheat'i açınca çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Ama açıyorum olmuyor, hâlâ aynı sorun.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.105 Çözümler 9 Yer Saratov 6 Ocak 2021 #8 emirtahakantar dedi: Ama açıyorum olmuyor, hâlâ aynı sorun. Genişletmek için tıkla... Başlatma koduna şunu yazın; -allow_third_party_software
emirtahakantar dedi: Ama açıyorum olmuyor, hâlâ aynı sorun. Genişletmek için tıkla... Başlatma koduna şunu yazın; -allow_third_party_software