CS:GO öldürme ve ölme maç sonucunu değiştirir mi?

Kaerd

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, bugün birkaç maça girdim ve kaybettim ama vurduğum kişi sayısı 25'ten az değil. Bu beni kaybetti sayar mı? Biraz saçma ama emek verip kazandığım maçın birkaç kişi yüzünden kaybetmem sinir bozucu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu bir takım oyunu eğer solo başarıya önem veriyorsanız, Battle Royale gibi olan oyun modlarına yönelin.

Bu bir takım oyunu eğer solo başarıya önem veriyorsanız, Battle Royale gibi olan oyun modlarına yönelin.

Sanırım yanlış anladınız ben demek istediğim şu mesela ben ne kadar iyi oynasam dahi kaybediyorum yeri geldiğinde infomu veriyorum yeri geldiğinde moral veriyorum ama bir yerden sonra yapacak bir şeyim kalmıyor.

Arka arkaya 3 oyun iyi oynadığım maçları kaybedip silverda rank atlamıştım, belki rank atlamana olumlu yansıtılabilir.

Aga daha çok kaybetme kazanma etkiliyor öldürme ölme çok bir şey etkilemiyor.

Sanırım yanlış anladınız ben demek istediğim şu mesela ben ne kadar iyi oynasam dahi kaybediyorum yeri geldiğinde infomu veriyorum yeri geldiğinde moral veriyorum ama bir yerden sonra yapacak bir şeyim kalmıyor.
Ne olursa olsun, kaybettiysen kaybettin. CS takım oyunu. Ya hepiniz kazanırsınız ya da hepiniz kaybedersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…