Tamamda artık prime olmadan kasa düşmüyorki bu hesapların tek tek primemı varKasa düşürmek için bot hesapları devreye sokuyorlar. Para kazanmak için.
Onu bende sonradan farkettim hocam. Hesap prime değilse eşya düşmüyor zaten. Neden afk kalıyorlar buna rağmen onu anlamadım.Tamamda artık prime olmadan kasa düşmüyorki bu hesapların tek tek primemı var
Saat kasmak için olabilir.Onu bende sonradan farkettim hocam. Hesap prime değilse eşya düşmüyor zaten. Neden afk kalıyorlar buna rağmen onu anlamadım.
15 dolar onlar için çok minik bir para olduğu için senin bu dediğini düşünmüyorlar bile tahminen. Ki bence Türkiye'de de 250₺ bu kadar fiyatlara rağmen gayet normal. En iyi FPS oyununa 15 dolardan bile ucuz fiyata sahip olabiliyoruz. 250₺ 2 günlük yemek parası, 5 günlük sigara parası. 4-5 ay içerisinde veya gelecek operasyonla birlikte çok rahat çıkıyor parası.Bu Prime işi için keşke yeniden seviye sistemi gelse. İki çeşit Prime yapmak zor mu? Ben 300 400 lira vermek istemiyorum haftada birkaç saat gireceğim oyuna. 21 değil de mesela 40 level yapsalar Prime seviyesini bir de paralı Prime ile seviyeli Prime'ı ayrı tutsalar. Drop oranı vs düşse seviyeli Prime'da ama yine de hileciler botlar olmadan oyun keyfi yaşasak. Ama yok Gabe'in kasaları sanki bomboş gibi daha çok dolandırmanın peşinde...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.