CS:GO ölüm maçı herkes AFK ve isimlerinde sayı var

Hesabınız prime mı? Benim ölüm maçım böyle, şimdi girdim.

Eki Görüntüle 1638229
Hayır
sizinle alakası yok. internet kafede aynı sunucuya bağlanıyor sanal makinadada, kendi cihazınızdada.
Tamamdır hocam bugün internet kafede giriş yapmıştım onunla ilgili birşey olduğunu sandım

Hesabınız prime mı? Benim ölüm maçım böyle, şimdi girdim.

Eki Görüntüle 1638229
Zaten 1 el oldu şimdi normal yine

Oyuncu kitlesine göre bence 250 lira edecek bir oyun değil. Yerel fiyatlandırmada çok uygun değil. Valve öneri fiyatı (neye göre önerilen fiyatsa artık) SteamDB'de 150 lira https://steamdb.info/sub/54029/

non-prime hesaplarda bu tür veya hilelerin gelme ihtimali çok yüksek. Normaldir yani.

Oyuncu kitlesine göre bence 250 lira edecek bir oyun değil. Yerel fiyatlandırmada çok uygun değil. Valve öneri fiyatı (neye göre önerilen fiyatsa artık) SteamDB'de 150 lira https://steamdb.info/sub/54029/
Oyuncu kitlesi derken anlamadım hocam? Bir çok oyundan daha normal prime maçlarda oyuncu kitlesi. 21 level şamatası geldiğinde hileler ve troller arttı fakat son 1 senede hepsi temizlendi. Yani 21 level özelliği geri gelirse orada oynanacak maçların non-primeda oynanacak maçlardan hiç bir farkı olmaz.

Non-Prime hesaplarda bu tür veya hilelerin gelme ihtimali çok yüksek. Normaldir yani.

Tamamdır hocam bir şey soracağım bir de oyuna girerken şöyle bir şey çıktı bugün internet kafeye gitmiştim sabah biraz önce oyuna ilk girişimde kendi pcmden "masa 31 Cloud durumunuz güncel değil dedi verileriniz gidebilir dedi bende girdim neden öyle dedi internet kafede girdğimde de Cloud durumunda "! "vardı evde öyle olmuyor ama.

Neden olduğu ile alakalı hiç bir fikrim yok maalesef. %99 internet kafe ile alakalı ama.

Neden olduğu ile alakalı hiçbir fikrim yok maalesef. %99 internet kafe ile alakalı ama.

Hocam bir de internet kafede girdiğimden sıkıntı olmaz değil mi zaten 2FA aktif oturumu falan da kapatıyorum bir de zaten int Cafe'lerde masa kapanınca her şey siliniyor bir şey olmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…