F faws Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #1 TP kazanmak için ölüm maçında AFK bırakmayı düşünüyorum ban yeme ihtimalim var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2024
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.626 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #2 Hayır ama AFK kalırsan xp alamazsın birkaç kişi vurman gerek.
BrKExe Hectopat Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #3 Sadece XP alamazsın XP almak için oyunda birkaç kişiyi vurman lazım.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.923 Çözümler 43 26 Temmuz 2024 #4 Ban yeme ihtimali var ama kasa farmı yapanlar için. Afk kalınca xp kazanamazsınız.
Synth3x Kilopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 794 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #5 Ban yiyeceğini sanmıyorum bunu zamanında yapmayan yoktur Yeni kasa eklendiği zaman fiyatı ilk günler pahalı olduğu için ölüm maçı girdiğinde herkes AFK bırakmış oluyordu. ORGANIZE dedi: Ban yeme ihtimali var ama kasa farmı yapanlar için. Afk kalınca xp kazanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Bunu kasa düşürmek için yapıyorsa seviye atlaması gerekiyor. Eskisi gibi rastgele düşmüyor, hakkın varsa seviye atlayınca alıcağı ödülü seçtiriyor. AFK bırakırsa TP kazanamaz, TP kazanamazsa kasa düşüremez.
Ban yiyeceğini sanmıyorum bunu zamanında yapmayan yoktur Yeni kasa eklendiği zaman fiyatı ilk günler pahalı olduğu için ölüm maçı girdiğinde herkes AFK bırakmış oluyordu. ORGANIZE dedi: Ban yeme ihtimali var ama kasa farmı yapanlar için. Afk kalınca xp kazanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Bunu kasa düşürmek için yapıyorsa seviye atlaması gerekiyor. Eskisi gibi rastgele düşmüyor, hakkın varsa seviye atlayınca alıcağı ödülü seçtiriyor. AFK bırakırsa TP kazanamaz, TP kazanamazsa kasa düşüremez.