Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 17 11 Şubat 2023 #1 Selam, CS:GO'da ölüm maçında AFK durmak ban sebebi mi? Cevaplarınız için teşekkürler.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 11 Şubat 2023 #2 Konsola +right yazdığınız takdirde bir sıkıntı olmaz.
nokata97 Kilopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #3 Sanırım oyundan atıyor uzun süre AFK kalınca.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 13 Şubat 2023 #4 Ban yemezsiniz ama hareketsiz kalırsanız kickler sunucu. Konsola "+left" veya "+right" yazdığınızda etrafınızda spin atmaya başlıyorsunuz ve hareket ettiğiniz için de oyun otomatik olarak kicklemez.
Ban yemezsiniz ama hareketsiz kalırsanız kickler sunucu. Konsola "+left" veya "+right" yazdığınızda etrafınızda spin atmaya başlıyorsunuz ve hareket ettiğiniz için de oyun otomatik olarak kicklemez.
djoguzhan55 Megapat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 513 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #5 Metin Eren Türkmen dedi: Konsola +right yazdığınız takdirde bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Tam bunu yazıp çıkacaktım, kasa düşürmek için yapılan klasik taktik. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2023
Metin Eren Türkmen dedi: Konsola +right yazdığınız takdirde bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Tam bunu yazıp çıkacaktım, kasa düşürmek için yapılan klasik taktik.
S Scaryo Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.612 Çözümler 4 15 Şubat 2023 #6 djoguzhan55 dedi: Tam bunu yazıp çıkacaktım, kasa düşürmek için yapılan klasik taktik. Genişletmek için tıkla... Adam öldürmeyince kasa düşüyor mu? Ben öyle bıraktığımda xp gelmiyor, dolayısıyla hiç yokmuşum gibi ödül ekranını göstermiyor oyun.
djoguzhan55 dedi: Tam bunu yazıp çıkacaktım, kasa düşürmek için yapılan klasik taktik. Genişletmek için tıkla... Adam öldürmeyince kasa düşüyor mu? Ben öyle bıraktığımda xp gelmiyor, dolayısıyla hiç yokmuşum gibi ödül ekranını göstermiyor oyun.