Çözüldü CS:GO ölüm maçını alta alınca kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Umut Mermer

Hectopat
Daha fazla  
Selam, arkadaşlar CS:GO ölüm maçında kutu için AFK bırakıyorum. Alta alıyorum oyunu, video vs izliyorum veya başka oyun... Oyun kendiliğinden kapanıyor. Anlamadım gitti, nedendir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Başlatma kısmına -d3d9ex kodunu da ekle. Hala olmuyorsa -disable_d3d9ex yaz.
Başlatma kısmına -d3d9ex kodunu da ekle. Hala olmuyorsa -disable_d3d9ex yaz.

Çözüm
Sorunum düzelmedi dediklerinizi yaptım arkadaşlar rekabetçiye girince onayladım ondan sonra da direkt oyun kapandı

Sorunum düzelmedi dediklerinizi yaptım arkadaşlar rekabetçiye girince onayladım ondan sonra da direkt oyun kapandı
Hocam oyunun kapanması birçok sebepten kaynaklanabilecek bir şey olabilir. Cs:Go'yu silip baştan yükleyip deneyin bence, eğer gene olmazsa temiz bir format atın bir soru işareti kalmasın kafanızda.

Hocam oyunun kapanması birçok sebepten kaynaklanabilecek bir şey olabilir. CS:GO'yu silip baştan yükleyip deneyin bence, eğer gene olmazsa temiz bir format atın bir soru işareti kalmasın kafanızda.

Silip şimdi baştan yüklüyorum başlangıç ayarlarına yazmam gerekenler nelerdi biliyor musunuz teşekkür ederim bir deneyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…