CS:GO önceden drop yemezken drop yemeye başladım

Mbappee

Hectopat
Yer
Denizli
Sistem: FX 8300, GT 420, 8 GB 1333MHz RAM. Bu sistemle düşük FPS almam normal fakat kaç aydır akıcı oynadığım oyuna 1 hafta girmedim bugün 2 maç rekabetçi Mirage oynadım sürekli olmasa da maç içinde 1 2 kez drop yiyorum ve ortalama 3, 4 saniye sürüyor önceden hiç böyle bir şey yaşamıyordum. Oyunun dosyalarını doğruladım. Arkada CS:GO hariç çalışan uygulama yoktu sıcaklığı oyun içindeyken kontrol edemedim fakat tahminimce yükselmedi. Dün Windows Update yaptım ondan kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım.

Sanırım tam doğrulamamışım tekrar doğruladım şimdi 1 dosya doğrulanmadı tekrar inecek fakat faydası olacağını düşünmüyorum yeni gelen güncelleme ile düzeltirler umarım.
Benim o kadar da teklemiyor tabi de bir sonraki güncellemelere bakmak lazım. CS kendini güncelleyene kadar Valorant, R6 kendini bir üst seviyeye daha çıkartacak.

Benim o kadar da teklemiyor tabii de bir sonraki güncellemelere bakmak lazım. CS kendini güncelleyene kadar Valorant, R6 kendini bir üst seviyeye daha çıkartacak.

İnsanlar Source 3 bekliyor inşallah bu sene gelir. Benim de çok değil 1 maçta maksimum 2 kez falan ama 1V1'de teklese falan gereksiz sinirlenirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı