CS:GO önemli anları video yapmak için video programı

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhabalar. Herkesin bildiği gibi bir çok insan oyunda yaptıkları önemli anları derleyip videolar hazırlıyorlar. Bende AWP silahı ile yaptıklarımın videosunu derleyip toplamak istiyorum. Videoyu ShadowPlay ile 1080p 60 FPS olarak kaydettim. Videodaki önemli anları müzik eşliğinde derlemek istiyorum. Bildiğiniz ücretsiz video tasarlama, düzenleme programı varsa nedir ve nereden indirebilirim ?

Ben Camtasia Studio 8 kullanıyorum basit bir kullanışı var yeterli gelecektir başlangıç için 30 günlük deneme sürümünü kullanabilirsin.

Teşekkür ederim. Özelliği biliyorum fakat beni aradığım o değil. Dün sabaha kadar bu video ile uğraştım. Ve şimdi tamamdır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Henüz ilk kez kullandığın bir program için gayet başarılı. Ama geçişlere efektler ekleseydin ve daha aksiyon dolu bir müzik seçseydin izlenmesi daha keyifli olabilirdi. Başarılarının devamını bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…