CS:GO önerilen hassassiyet ayarı

Last Avenger

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Kullandığım mouse 1250 DPI daha aşağısı beni kesmiyor maalesef. Kullanım alanım dar olduğu için mouse pad ise gayet küçük. 1250 DPI 4.00 hassassiyet ile lem oldum ama daha gerisi gelmiyor. Hassassiyeti düşürdüğümüz zaman sağa sola veya geriye keskin dönüşleri yapamıyorum. Önerilerinize açığım.

Mouse pad'i büyütün 4.00 sensitivity den yavaş yavaş düşün. Bir anda 1'e çekerseniz alışamazsınız.
Her ölüm maçı 10 dakika desek bir maçında 3'e düş diğerinde 2'ye diğerinde 1'e.
Böylelikle kas hafızanı mükemmel derece de sarsmış olacaksın bu iyi bir şey yenilik iyidir.
Yavaş fare hareketleri ile her zaman keskin atışlar yapabilirsin.
1 sens 1000 DPI oynuyorum kendine bir nokta belirle.
Artık bilek yerine kol oynayacağın için kendine ortalama bir mouse pad almalısın.
CSGO da bir yere ateş et mouseyi padin sol tarafına koy sağ tarafa doğru çek eğer padin bittiğinde crosshair ateş ettiğin yere denk geliyorsa yeni sensin hayırlı olsun.

Rekabetçi oyunlardaki hassasiyet ayarları bence tamamen kişiye özel. Yani dışarıdan birinin başkasına hassasiyet önermesi bana anlamsız geliyor. 400-800 DPI oynayan ve 1000DPI'a çılgınlık diyen insanlar var bunun tam tersi de var. Bence ısınma oynarken ayarları değiştirerek kendine en uygun ayarı bulmalısın.

Geniş bir mouse çevirme alanı gerekiyor. Tüm profesyonel oyunculara bak DPI ve sensi hep düşük kullanırlar daha verimli bir aim için. Benimki 400DPI, 1.5 sens.

Geniş bir mouse çevirme alanı gerekiyor. Tüm profesyonel oyunculara bak DPI ve sensi hep düşük kullanırlar daha verimli bir aim için. Benimki 400DPI, 1.5 sens.
Düşük sens ve dpi deyince şu adam geliyor hep aklıma.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mouse pad'i büyütün 4.00 sensitivity den yavaş yavaş düşün. Bir anda 1'e çekerseniz alışamazsınız.
Her ölüm maçı 10 dakika desek bir maçında 3'e düş diğerinde 2'ye diğerinde 1'e.
Böylelikle kas hafızanı mükemmel derece de sarsmış olacaksın bu iyi bir şey yenilik iyidir.
Yavaş fare hareketleri ile her zaman keskin atışlar yapabilirsin.
1 sens 1000 DPI oynuyorum kendine bir nokta belirle.
Artık bilek yerine kol oynayacağın için kendine ortalama bir mouse pad almalısın.
CSGO da bir yere ateş et mouseyi padin sol tarafına koy sağ tarafa doğru çek eğer padin bittiğinde crosshair ateş ettiğin yere denk geliyorsa yeni sensin hayırlı olsun.
Pad'i büyütmeyi çok istiyorum ama masa biraz küçük kalıyor tam kurulu bi düzenim yok şuan ama dedikleriniz çok mantıklı.

Düşük sens ve DPI deyince şu adam geliyor hep aklıma.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendimi gördüm :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı