ironafk Zeptopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlarımla CS:GO'da özel maç atıyorum ve tüm mermilerim rastgele yerlere gidiyor bunu nasıl çözebilirim?
Arkadaşlarımla CS:GO'da özel maç atıyorum ve tüm mermilerim rastgele yerlere gidiyor bunu nasıl çözebilirim?
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 17 Mayıs 2021 #2 Örnek bir video paylaşır mısınız?
Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 17 Mayıs 2021 #3 hocam rastgele derken önünüze sıkıyorsunuz mermi arkaya mı gidiyor CS:GO da mermi sekmesi denen bir şey var mermi dümdüz gitmez hiçbir zaman bazen alakasız yerlere bile gider tahmin etme şansınız yoktur.
hocam rastgele derken önünüze sıkıyorsunuz mermi arkaya mı gidiyor CS:GO da mermi sekmesi denen bir şey var mermi dümdüz gitmez hiçbir zaman bazen alakasız yerlere bile gider tahmin etme şansınız yoktur.
MevoFlexin Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 181 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #4 ironafk dedi: Arkadaşlarımla CS:GO'da özel maç atıyorum ve tüm mermilerim rastgele yerlere gidiyor bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Nasıl rastgele yerlere gidiyor? Recoil mi bozuluyor yoksa tek tek mi gidiyor mermiler?
ironafk dedi: Arkadaşlarımla CS:GO'da özel maç atıyorum ve tüm mermilerim rastgele yerlere gidiyor bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Nasıl rastgele yerlere gidiyor? Recoil mi bozuluyor yoksa tek tek mi gidiyor mermiler?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.538 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #5 @ironafk Recoil ayarı bozulmuş olabilir. Kod:Panoya kopyala weapon_recoil_scale 2 Kodunu kullanın. Varsayılan değeri 2'dir. Bu değeri 4, 8 yaptıkça recoil katlanarak artar.
@ironafk Recoil ayarı bozulmuş olabilir. Kod:Panoya kopyala weapon_recoil_scale 2 Kodunu kullanın. Varsayılan değeri 2'dir. Bu değeri 4, 8 yaptıkça recoil katlanarak artar.