CS:GO omuzdan bakış kamera açısı

Pawrien

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Direkt konuya girmek istiyorum. Bu videonun 2. dakika 2. saniyesinde (02.02) görmüş olduğunuz gibi oyundaki kamera açısı adamın omzundan görünüyor, GO Pro takılmış gibi. Bu kamera açısını yapmak mümkün mü, mümkünse yolu nedir? Teşekkürler.

Selamlar. Direkt konuya girmek istiyorum. Bu videonun 2. dakika 2. saniyesinde (02.02) görmüş olduğunuz gibi oyundaki kamera açısı adamın omzundan görünüyor, GO Pro takılmış gibi. Bu kamera açısını yapmak mümkün mü, mümkünse yolu nedir? Teşekkürler.
Omuz için açı ayarı yapman gerekebilir, video izleyici modda olduğu için daha rahatlar.

Default kamera açısı diye biliyorum. Demo ya da maçta birini izlerken space'e kamera seçenekleri arasında geçiş yapın. Onlardan biri olması lazım.

Omuz için açı ayarı yapman gerekebilir, video izleyici modda olduğu için daha rahatlar.
Attığınız konuyu detaylı inceleyeceğim. Teşekkür ederim.
GOTV'de çalışmıyor hocam. Bana lazım olan da GOTV. Maç tekrarlarını bu kamera açısından görmek istiyordum. Maalesef olmuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı