CS:GO Onboard Ekran Kartı ile Siyah Ekran Sorunu

Talha Irmak

Hectopat
Daha fazla  
CS GO'yu rahat rahat oynayabiliyordum fakat onboard ekran kartım yandığı için onboard ekran kartına geçmek zorunda kaldım. Onboard ekran kartı varken bilgisayarım CS:GO'yu açmıyor. İlk önce siyah ekran, daha sonrasında shader model 3.0 hatası falan veriyor. Birçok yerde baktım yeni ekran kartı al dediler. Yeni ekran kartı almak zorunda mıyım ?

CS GO'yu rahat rahat oynayabiliyordum fakat onboard ekran kartım yandığı için onboard ekran kartına geçmek zorunda kaldım. Onboard ekran kartı varken bilgisayarım CS:GO'yu açmıyor. İlk önce siyah ekran, daha sonrasında shader model 3.0 hatası falan veriyor. Birçok yerde baktım yeni ekran kartı al dediler. Yeni ekran kartı almak zorunda mıyım ?
evet zorundasın 3.0 shader model desteklemesi lazım eski ekran kartlarında ve bazı onboardlarda bu tür hatalar meydana çıkıyor 2.el ucuz r7 240 gibi ekran kartları bakabilirsiniz

Kullandığın anakartı bilmiyorum ancak eğer anakart üzerindeki
grafik yongasından bahsediyorsan ; Günümüzde artık yalnızca sistemi kontrol etmek için, dahili ekran kartı arıza durumlarında vs kullanılıyor. Sisteminizin kaldıracağı seviyede bir dahili grafik kartı almanız gerekecek. Bütçe belirtip yardım talep edebilirsiniz yeni bir konuda.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı