CS:GO online oyuncu sayısı gerçek mi?

Satashke

Centipat
Arkadaşlar Steam istatistiklerine baktığımda oyunda sürekli 700-800.000 Online olduğu yazıyor. Fakat bir süredir dikkatimi çeken bir şey var. Genelde hep karşılaştığım adamlarla aynı maça denk geliyorum. Veya eğlence modunda maçtan sıkılıp çıkıyorum diyelim. Başka maçları gezerken birkaç deneme sonra yine o ilk maça tekrar düşüyorum. Sanki bu Online sayısı doğru değil ve göz boyamak için yazılmış gibi geliyor bana. Ne dersiniz?

Evet gerçek neden yalan olsun.
Steam'ın en çok oynanan oyunlarında birinci genelde Steam'ın kendi verdiği veri CS:GO'nun değil.

Evet gerçek neden yalan olsun.
Steam'ın en çok oynanan oyunlarında birinci genelde Steam'ın kendi verdiği veri CS:GO'nun değil.
Steam Valve'nin değil mi ? Ya da Valve Steam'in ? İstediği veriyi yazar kendi şirketi sonuçta ?

Steam Valve'nin değil mi? Ya da Valve Steam'in? İstediği veriyi yazar kendi şirketi sonuçta?

Oyunu sevmiyorsun sanırım ki bu kadar oynanmasınada şaşıyorsun.
İstediği veriyi neden yazsın ve neden koskoca şirket yalan söylesin.
Saçmalamayın yani.
Türkler ve Rusların çoğunluğu topluluk server oynuyor.

Oyunu sevmesem 2 haftada defalarca konu açmam. Gayet de severek oynuyorum. Fakat aynı kişilerle karşılaşmam aklıma bazı şüpheleri getirdi. Saçmaladığımı düşünmüyorum. Her şirketin kendi çıkarları için geliştirdiği ve uyguladığı politikalar var.

Aynı kişiyle oynama sebebin aynı ping seçeneğinde oynaman muhtelen otomatik sizi o servere atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…