kodyaziom Picopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 561 Çözümler 3 14 Kasım 2022 #1 RAM 16GB Ekran kartı RTX 3060 İşlemci i7 10875h Oyunu hangi renderer ile açarsak daha iyi bir performans alırız? Vulkan ile açamıyorum gerçi orası ayrı bir problem ama.
Oyunu hangi renderer ile açarsak daha iyi bir performans alırız? Vulkan ile açamıyorum gerçi orası ayrı bir problem ama.
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.460 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #2 İnternette yazdığına göre eğer: Steam>csgo>özellikler>başlatma seçenekleri> -Vulkan Yazınca açılıyormuş. Vulkan daha performanslı sanırım.
İnternette yazdığına göre eğer: Steam>csgo>özellikler>başlatma seçenekleri> -Vulkan Yazınca açılıyormuş. Vulkan daha performanslı sanırım.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 14 Kasım 2022 #3 kodyaziom dedi: Oyunu hangi renderer ile açarsak daha iyi bir performans alırız? Vulkan ile açamıyorum gerçi orası ayrı bir problem ama. Genişletmek için tıkla... Cihazının desteklediği grafik API'ların sürümlerine ve CS:GO'nun o grafik API'larını ne kadar optimize implement ettiğine göre değişiyor. Kendin test etmekten veya internette detaylı arama yapmaktan başka bir yolla öğrenemezsin ne yazık ki..
kodyaziom dedi: Oyunu hangi renderer ile açarsak daha iyi bir performans alırız? Vulkan ile açamıyorum gerçi orası ayrı bir problem ama. Genişletmek için tıkla... Cihazının desteklediği grafik API'ların sürümlerine ve CS:GO'nun o grafik API'larını ne kadar optimize implement ettiğine göre değişiyor. Kendin test etmekten veya internette detaylı arama yapmaktan başka bir yolla öğrenemezsin ne yazık ki..
eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 14 Kasım 2022 #4 Vulkan'ı bilmem ama CS:GO'nun Linux'ta Windows'a kıyasla daha iyi çalıştığını biliyorum. (Yani OpenGL ile daha iyi çalışıyor.)
Vulkan'ı bilmem ama CS:GO'nun Linux'ta Windows'a kıyasla daha iyi çalıştığını biliyorum. (Yani OpenGL ile daha iyi çalışıyor.)
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 14 Kasım 2022 #5 Vulkan daha iyi fakat native çözünürlük dışına çıkamıyorsun maalesef.
kodyaziom Picopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 561 Çözümler 3 14 Kasım 2022 #6 BipolarBirey dedi: İnternette yazdığına göre eğer: Steam>csgo>özellikler>başlatma seçenekleri> -Vulkan Yazınca açılıyormuş. Vulkan daha performanslı sanırım. Genişletmek için tıkla... Açılmıyor öyle. Unturned dedi: internette detaylı arama yapmaktan Genişletmek için tıkla... Bilgisi olan varsa cevaplar diye açtım zaten. XPLSG dedi: Vulkan daha iyi fakat native çözünürlük dışına çıkamıyorsun maalesef. Genişletmek için tıkla... Açamadım vulkan ile.
BipolarBirey dedi: İnternette yazdığına göre eğer: Steam>csgo>özellikler>başlatma seçenekleri> -Vulkan Yazınca açılıyormuş. Vulkan daha performanslı sanırım. Genişletmek için tıkla... Açılmıyor öyle. Unturned dedi: internette detaylı arama yapmaktan Genişletmek için tıkla... Bilgisi olan varsa cevaplar diye açtım zaten. XPLSG dedi: Vulkan daha iyi fakat native çözünürlük dışına çıkamıyorsun maalesef. Genişletmek için tıkla... Açamadım vulkan ile.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 14 Kasım 2022 #7 kodyaziom dedi: Açamadım Vulkan ile. Genişletmek için tıkla... Vulkan Windows'ta bende de olmuyor hocam neden bilmiyorum ama Linux'ta Vulkan ile açabiliyorum.
kodyaziom dedi: Açamadım Vulkan ile. Genişletmek için tıkla... Vulkan Windows'ta bende de olmuyor hocam neden bilmiyorum ama Linux'ta Vulkan ile açabiliyorum.