CS:GO operasyon alınır mı?

Ozan999

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ayın 10'unda operasyonu almayı düşünüyorum fakat bayağı zaman geçti şu an hala kar edebilir miyim, nasıl kar edebilirim? Biri detaylıca anlatabilir mi? Ayrıca şu an alınca daha az mı yıldız kazanıyorum? 3-4 gün sonra ByNoGame'den almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kar edebilirsin ama programa yetişmek için gece gündüz arkadaşınla oynaman gerekiyor. Operasyon bileti olan bir arkadaşın olsa 150-200 lira arasında garanti kar edilebiliyor ama arkadaş bulmak sıkıntı.

Çözüm olarak etiketlenmiş bu? Neden?

Bana göre alınmaz. Fakat başlangıçta alsaydın ucu ucuna kâr alırdın.

Kasaların fiyatı çok düştü.
100 yıldızdan 2'şer yıldız kasa alsan en kötü 3 TL'ye satsan 50x3 = 150 TL eder zar zor kar edersin Şu anki fiyatlarla.
Gün geçtikçe kasa fiyatları dibe iniyor.

Çözüm olarak etiketlenmiş bu? Neden?
Pek bilmiyorum konu açmayı vs yanlış açmamak için diğer oyunlar dedim csyi bulamadım çözüm olarak yazmışım.
Hocam şu an 93 tlye operasyon alınıyor zaten güvenilir sitelerden kasa 5 tl operasyon bitince fiyatı artmaya başlar zaten ama şu an kesintilerle 4 tlye satsam bile kara giriyorum 50x4 200 ama karakterler kasalar vs var onları açınca karlı olurmuyum onu bilmiyorum ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…