0xtalha.eth Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #1 Merhabalar. Benim kendi hesabımda operasyon bileti mevcut. Yan hesaba aktarmak için 1 tane daha aldım. Bu eşyayı kullan yazıyor, tıklarsam ne olur? Boşa gider mi yoksa görevler sıfırlanıp tekrar mı yıldız kasmaya başlarım? Yardıma ihtiyacım var. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2021
Merhabalar. Benim kendi hesabımda operasyon bileti mevcut. Yan hesaba aktarmak için 1 tane daha aldım. Bu eşyayı kullan yazıyor, tıklarsam ne olur? Boşa gider mi yoksa görevler sıfırlanıp tekrar mı yıldız kasmaya başlarım? Yardıma ihtiyacım var.
I am inevitable Megapat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 415 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #2 2. defa kullanamazsınız. Takas ile yan hesabınıza atabilirsiniz.
0xtalha.eth Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #3 I am inevitable dedi: 2. defa kullanamazsınız. Takas ile yan hesabınıza atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır saol
I am inevitable dedi: 2. defa kullanamazsınız. Takas ile yan hesabınıza atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır saol