Tems. Kilopat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 63 7 Mayıs 2020 #1 Eskiden olan operasyon biletlerini alırsak ne olur acaba? Bilen ya da alan varsa, söylerse güzel olur.
Eskiden olan operasyon biletlerini alırsak ne olur acaba? Bilen ya da alan varsa, söylerse güzel olur.
K KingKong_ Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 652 Çözümler 1 7 Mayıs 2020 #2 Tems. dedi: Eskiden olan operasyon biletlerini alırsak ne olur acaba? Bilen ya da alan varsa, söylerse güzel olur. Genişletmek için tıkla... Rozetler kısmında gözükür sadece o operasyonu oynayamazsın başka bir işe yaramıyor dostum.
Tems. dedi: Eskiden olan operasyon biletlerini alırsak ne olur acaba? Bilen ya da alan varsa, söylerse güzel olur. Genişletmek için tıkla... Rozetler kısmında gözükür sadece o operasyonu oynayamazsın başka bir işe yaramıyor dostum.
Karamurselee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2020 #3 Tems. dedi: Eskiden olan operasyon biletlerini alırsak ne olur acaba? Bilen ya da alan varsa, söylerse güzel olur. Genişletmek için tıkla... Alsan bir şey olmaz diye biliyorum sadece jetonu gelir eskidendi onun görevleri.
Tems. dedi: Eskiden olan operasyon biletlerini alırsak ne olur acaba? Bilen ya da alan varsa, söylerse güzel olur. Genişletmek için tıkla... Alsan bir şey olmaz diye biliyorum sadece jetonu gelir eskidendi onun görevleri.