D devrim1224 Femtopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #1 Operasyon Bileti'ni alacağım da mesela şu an 6. haftadayız, 1. haftanin görevlerinden de yıldız alabilir miyim?
Operasyon Bileti'ni alacağım da mesela şu an 6. haftadayız, 1. haftanin görevlerinden de yıldız alabilir miyim?
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ocak 2021 #2 Eğer yıldız hakkını kullanmadıysan evet alabilirsin. Genel de (ilk hafta hariç galiba) 6 yıldız hakkın oluıyor. 6 yıldız hakkın dolmadıysa, alabilirsin.
Eğer yıldız hakkını kullanmadıysan evet alabilirsin. Genel de (ilk hafta hariç galiba) 6 yıldız hakkın oluıyor. 6 yıldız hakkın dolmadıysa, alabilirsin.
D devrim1224 Femtopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #3 Ben sundan bahsediyorum: 6. haftada bileti alsam önceki haftalardaki gorevleri de yapabilir miyim yoksa onlar kilitlenir mi?
Ben sundan bahsediyorum: 6. haftada bileti alsam önceki haftalardaki gorevleri de yapabilir miyim yoksa onlar kilitlenir mi?
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ocak 2021 #4 devrim1224 dedi: Ben sundan bahsediyorum: 6. haftada bileti alsam önceki haftalardaki gorevleri de yapabilir miyim yoksa onlar kilitlenir mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, yapabilirsiniz. Yanlış anlamışım pardon...
devrim1224 dedi: Ben sundan bahsediyorum: 6. haftada bileti alsam önceki haftalardaki gorevleri de yapabilir miyim yoksa onlar kilitlenir mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, yapabilirsiniz. Yanlış anlamışım pardon...
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 10 Ocak 2021 #5 devrim1224 dedi: Ben sundan bahsediyorum: 6. haftada bileti alsam önceki haftalardaki gorevleri de yapabilir miyim yoksa onlar kilitlenir mi? Genişletmek için tıkla... Görevler kilitlenmez yapabilirsin. Tüm görevleri yapıp bileti alınca yıldızlar gelir.
devrim1224 dedi: Ben sundan bahsediyorum: 6. haftada bileti alsam önceki haftalardaki gorevleri de yapabilir miyim yoksa onlar kilitlenir mi? Genişletmek için tıkla... Görevler kilitlenmez yapabilirsin. Tüm görevleri yapıp bileti alınca yıldızlar gelir.
Batyxah Megapat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 340 Çözümler 1 Yer Sakarya/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm Rehberliği Öğrencisi 10 Ocak 2021 #6 Bileti almadan da görevler yapılabiliyor, istersen son saniye al yine yaparsın görevleri.
Rafi Hızlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 1.078 Çözümler 9 10 Ocak 2021 #7 Parçalanmış ağ operasyonunda dediğin oluyordu fakat şimdiki operasyon için bir şey diyemeyeceğim
Batyxah Megapat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 340 Çözümler 1 Yer Sakarya/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm Rehberliği Öğrencisi 10 Ocak 2021 #8 Rafi Hızlı dedi: Parçalanmış ağ operasyonunda dediğin oluyordu fakat şimdiki operasyon için bir şey diyemeyeceğim Genişletmek için tıkla... Oluyor.
Rafi Hızlı dedi: Parçalanmış ağ operasyonunda dediğin oluyordu fakat şimdiki operasyon için bir şey diyemeyeceğim Genişletmek için tıkla... Oluyor.