Wolynx Megapat Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 533 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #1 Girdap operasyonu görevleri için arkadaş arıyorum. Yaş fark etmez 20 üstü olmasa daha iyi. Rank mg. Yaş 19. Daha önce adamakıllı operasyon almadığımdan bilgim az. Görevleri yapmada da zorlanıyorum. Danger zone diyor haritanın bir gramını bilmiyorum
Girdap operasyonu görevleri için arkadaş arıyorum. Yaş fark etmez 20 üstü olmasa daha iyi. Rank mg. Yaş 19. Daha önce adamakıllı operasyon almadığımdan bilgim az. Görevleri yapmada da zorlanıyorum. Danger zone diyor haritanın bir gramını bilmiyorum
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 29 Eylül 2021 #2 Buradan bana istek atabilirsin. Gündüzleri pek aktif değilim ama akşamları uygun olursan oynarız. Yapamadığın bir şey olursa sorabilirsin.
Buradan bana istek atabilirsin. Gündüzleri pek aktif değilim ama akşamları uygun olursan oynarız. Yapamadığın bir şey olursa sorabilirsin.
Wolynx Megapat Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 533 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #3 Yszuf dedi: Buradan bana istek atabilirsin. Gündüzleri pek aktif değilim ama akşamları uygun olursan oynarız. Yapamadığın bir şey olursa sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Attım istek
Yszuf dedi: Buradan bana istek atabilirsin. Gündüzleri pek aktif değilim ama akşamları uygun olursan oynarız. Yapamadığın bir şey olursa sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Attım istek
Servant Of Amon Ra Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 170 29 Eylül 2021 #4 Benide ekleyebilirsiniz; Steam Community :: LEO steamcommunity.com
arrowgant5 Zeptopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #5 CS:GO muhafız arkadaş lazım.
Wolynx Megapat Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 533 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #6 arrowgant5 dedi: CS:GO muhafız arkadaş lazım. Genişletmek için tıkla... Steam profil ?