CS:GO operasyon için seçkin gerekir mi?

neo1111

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba CS:GO'yu bırakmıstım. Hesabım yok yeni kırık diş operasyonu bileti almak istiyorum. Seçkin almam gerekir mi? Veya seçkin olmayan hesaba alınırsa ne olur? Gerçekten bilenler yanıtlarsa sevinirim teşekkürler.

Seçkin olmanıza gerek yok diye biliyorum. Seçkin hesaba alınırsa hiçbir fark olmaz. Sadece rekabetçi bölümünde prime olmayanlarla karşılaşırsın.

Seçkin olmanıza gerek yok diye biliyorum. Seçkin hesaba alınırsa hiçbir fark olmaz. Sadece rekabetçi bölümünde Prime olmayanlarla karşılaşırsın.

Seçkin olmayan hesaplarda alabiliyor bir farkı yok.

Hiçbir farkı yoksa seçkin almak mantıksız değil mi? Bildiğim kadarıyla XP Boost gelecek. Onlarla seçkin olurum zaten daha kısa sürede 21. seviye. Doğru mudur?

Seçkin olmak gayet mantıklı fakat parayla olmanızı önermem. Pahalı. Seçkin olursanız daha az hile gelir ve birçok özellik geliyor.

Seçkin olmak gayet mantıklı fakat parayla olmanızı önermem. Pahalı. Seçkin olursanız daha az hile gelir ve birçok özellik geliyor.

Teşekkürler. Biliyorum zaten. Önceden oynuyordum. Birkaç aydır bıraktım oyunu, şimdi geri yükledim. Ben de öyle düşündüm. 80 TL çok fazla seçkin olunca bilette bir farklılık olmuyorsa eğer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı