Gardaş bu işler tavsiye istenilecek işler değil.Bu işler tamamen şans işi. Belli de olmaz bir bahane çıkar o bahaneyle fiyatları azalır. Kararını kendin vereceksin.
Hocam öncelikle sizi tebrik ediyorum bu kadar beklemenize bile hayran kaldım ben girdap kasalarını 2 ay olmadan sattım ve bence CS 2 de bekletmenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum çoğu skin gereksiz uçtu geri düşüyor yavaş yavaş CS 2 de yeni kasalar skinler gelecek gene düşücekler ondan dolayı bence satın.
Hocam öncelikle sizi tebrik ediyorum bu kadar beklemenize bile hayran kaldım ben girdap kasalarını 2 ay olmadan sattım ve bence CS 2 de bekletmenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum çoğu skin gereksiz uçtu geri düşüyor yavaş yavaş CS 2 de yeni kasalar skinler gelecek gene düşücekler ondan dolayı bence satın.
Bu doğru bu arada herşeyin fiyatı gereksiz çok fazla arttı. Millet stok yapmaya başladı ama her nedense fiyatlar geri düşmeye başlıyor. Arada geri yükseliyor gibi oluyor eski seviyelere geri gelmesini bekliyorsan ama daha da aşağı düşüyor. Bu işler tavsiye işi değil. Risk işi.
Bu doğru bu arada her şeyin fiyatı gereksiz çok fazla arttı. Millet stok yapmaya başladı ama her nedense fiyatlar geri düşmeye başlıyor. Arada geri yükseliyor gibi oluyor eski seviyelere geri gelmesini bekliyorsan ama daha da aşağı düşüyor. Bu işler tavsiye işi değil. Risk işi.