CS:GO operasyon kasaları satılmalı mı?

Dast

Decapat
Yer
Aachen/Almanya
Daha fazla  
CS:GO'da yaklaşık 20 30 tane Kırık Diş Operasyon kasam var. Onları satmalı mıyım yoksa CS2'den sonra mı satmalıyım?

CS2 de daha çok değerlenebilir, bence satmayın hocam.

Gardaş bu işler tavsiye istenilecek işler değil.Bu işler tamamen şans işi. Belli de olmaz bir bahane çıkar o bahaneyle fiyatları azalır. Kararını kendin vereceksin.

CS:GO'da yaklaşık 20 30 tane kırık diş operasyon kasam var. Onları satmalı mıyım yoksa CS2'den sonra mı satmalıyım?

Hocam öncelikle sizi tebrik ediyorum bu kadar beklemenize bile hayran kaldım ben girdap kasalarını 2 ay olmadan sattım ve bence CS 2 de bekletmenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum çoğu skin gereksiz uçtu geri düşüyor yavaş yavaş CS 2 de yeni kasalar skinler gelecek gene düşücekler ondan dolayı bence satın.

Bence bekletin hocam, piyasa az bir düşüş yaşadı zaten şuan alım yapmak daha mantıklı gibi

Bu doğru bu arada herşeyin fiyatı gereksiz çok fazla arttı. Millet stok yapmaya başladı ama her nedense fiyatlar geri düşmeye başlıyor. Arada geri yükseliyor gibi oluyor eski seviyelere geri gelmesini bekliyorsan ama daha da aşağı düşüyor. Bu işler tavsiye işi değil. Risk işi.

Atheris zamanında 10-15 TL ydi sanırım şimdi 80 TL civarı gereksiz arttı zaten şu an büyük bir düşüşte skinler anubis lejyonu 330 TL'ydi 260'a düştü.

Hocam ben kasaları aldığımda tanesi 10 15 mi neydi şimdi fiyatlar uçmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…