F Felucar Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #11 reddline dedi: Benim bir tane yan hesabım var. Onada 25 Koleksiyon açacağım. Risk alacağım. 20 hesap abartı olmuş. Genişletmek için tıkla... 20 hesap yine iyi. 50 civarı kasan manyaklar var. Bu arada kasa alırsan yaz indirimlerinden sonra tanesini 15-20 civarından satabilirsin. 25 koleksiyondan daha iyi kar getirir.
reddline dedi: Benim bir tane yan hesabım var. Onada 25 Koleksiyon açacağım. Risk alacağım. 20 hesap abartı olmuş. Genişletmek için tıkla... 20 hesap yine iyi. 50 civarı kasan manyaklar var. Bu arada kasa alırsan yaz indirimlerinden sonra tanesini 15-20 civarından satabilirsin. 25 koleksiyondan daha iyi kar getirir.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 20 Mart 2021 #12 Felucar dedi: 20 hesap yine iyi. 50 civarı kasan manyaklar var. Bu arada kasa alırsan yaz indirimlerinden sonra tanesini 15-20 civarından satabilirsin. 25 koleksiyondan daha iyi kar getirir. Genişletmek için tıkla... Henüz tam karar vermedim duruma göre öyle bir şey yapacağım. The Theseus dedi: Gereksiz risk kasa alıp hemen satsan paranı ikiye katlarsın. Diğer türlü hiçbir şey çıkmama ihtimali çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Kasa ve Koleksiyon arasındayım bakacağım.
Felucar dedi: 20 hesap yine iyi. 50 civarı kasan manyaklar var. Bu arada kasa alırsan yaz indirimlerinden sonra tanesini 15-20 civarından satabilirsin. 25 koleksiyondan daha iyi kar getirir. Genişletmek için tıkla... Henüz tam karar vermedim duruma göre öyle bir şey yapacağım. The Theseus dedi: Gereksiz risk kasa alıp hemen satsan paranı ikiye katlarsın. Diğer türlü hiçbir şey çıkmama ihtimali çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Kasa ve Koleksiyon arasındayım bakacağım.
F Felucar Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #13 Yeni hesaplar açtım yapmak isteyen var mı görevleri?
caliskan0221 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 1.196 Çözümler 10 21 Mart 2021 #14 İndirime girmez ise ? )
F Felucar Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #15 1 aydir indirim bekliyorum indirim gelirse her hesaptan 3 operation pass alirim. Gelmezse 2-2 diye devam ederim.
1 aydir indirim bekliyorum indirim gelirse her hesaptan 3 operation pass alirim. Gelmezse 2-2 diye devam ederim.
benyokum Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 512 Çözümler 2 21 Mart 2021 #16 Dostum bende hesap farmlıyorum 15 hesabım daha var, yarın başlayacağım sınavlarım bitti. Birlikte kasabiliriz.
Dostum bende hesap farmlıyorum 15 hesabım daha var, yarın başlayacağım sınavlarım bitti. Birlikte kasabiliriz.
FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #17 Felucar dedi: 1 aydir indirim bekliyorum indirim gelirse her hesaptan 3 operation pass alirim. Gelmezse 2-2 diye devam ederim. Genişletmek için tıkla... Yıldızları nasıl harcıyorsunuz? Kasa mı alıyorsunuz, silah mı açıyorsunuz, ajan mı çıkarıyorsunuz?
Felucar dedi: 1 aydir indirim bekliyorum indirim gelirse her hesaptan 3 operation pass alirim. Gelmezse 2-2 diye devam ederim. Genişletmek için tıkla... Yıldızları nasıl harcıyorsunuz? Kasa mı alıyorsunuz, silah mı açıyorsunuz, ajan mı çıkarıyorsunuz?
benyokum Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 512 Çözümler 2 21 Mart 2021 #18 FarukS dedi: Yıldızları nasıl harcıyorsunuz? Kasa mı alıyorsunuz, silah mı açıyorsunuz, ajan mı çıkarıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben kasa alıyorum.
FarukS dedi: Yıldızları nasıl harcıyorsunuz? Kasa mı alıyorsunuz, silah mı açıyorsunuz, ajan mı çıkarıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben kasa alıyorum.
FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #19 benyokum dedi: Ben kasa alıyorum. Genişletmek için tıkla... Kasa fiyatları düşüşte onun için sordum. Kasa almaya devam mı edeceksiniz?
benyokum dedi: Ben kasa alıyorum. Genişletmek için tıkla... Kasa fiyatları düşüşte onun için sordum. Kasa almaya devam mı edeceksiniz?
benyokum Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 512 Çözümler 2 21 Mart 2021 #20 FarukS dedi: Kasa fiyatları düşüşte onun için sordum. Kasa almaya devam mı edeceksiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hepsinde kasa alacağım hesap başına 69 kasa düşüyor 15 hesapta toplam 1035 kasa eder 500 tanesini satacağım 500 tanesini bekleteceğim. şuanki fiyata göre 5000 lira para geçiyor yani komisyonla birlikte elime.
FarukS dedi: Kasa fiyatları düşüşte onun için sordum. Kasa almaya devam mı edeceksiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hepsinde kasa alacağım hesap başına 69 kasa düşüyor 15 hesapta toplam 1035 kasa eder 500 tanesini satacağım 500 tanesini bekleteceğim. şuanki fiyata göre 5000 lira para geçiyor yani komisyonla birlikte elime.