Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar çok fazla konu gördüm yeni operasyon ne zaman gelir vs. Nedir bu operasyon? Biraz açıklar mısınız?
Arkadaşlar çok fazla konu gördüm yeni operasyon ne zaman gelir vs. Nedir bu operasyon? Biraz açıklar mısınız?
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.789 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 13 Şubat 2023 #2 Şimşek McQueenn dedi: Arkadaşlar çok fazla konu gördüm yeni operasyon ne zaman gelir vs. Nedir bu operasyon? Biraz açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Operasyonla bir sürü yeni skin gelir. Prime üyesi olanlar oynadıklarında oyun sonunda bu skinlerden düşürüp kâr elde edebilir. Bunun yanı sıra pinleri de oluyordu sanırım.
Şimşek McQueenn dedi: Arkadaşlar çok fazla konu gördüm yeni operasyon ne zaman gelir vs. Nedir bu operasyon? Biraz açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Operasyonla bir sürü yeni skin gelir. Prime üyesi olanlar oynadıklarında oyun sonunda bu skinlerden düşürüp kâr elde edebilir. Bunun yanı sıra pinleri de oluyordu sanırım.
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #3 Skinler kaç TL oluyor genelde? Bir de yıldız falan olayı varmış tam olarak ne onlar?