CS:GO operasyon ne zaman gelecek?

Daha fazla  
CS:GO'da operasyon gelmesi için askerliğin bitmesini bekliyorduk bitti hala gelmedi. Arkadaşlar ne zaman gelecek bilginiz tahmininiz var mıdır? Veya bu sene gelecek mi gelmeyecek mi biri aydınlatsa bizi.

5 bin TL'lik skin biriktirdim elime para geçtikçe skin aldım sürekli, operasyonu bekleyip duruyorum aylardır. Hayır bari getirmeyeceğiz deseler tamam diyeceğim gidip satacağım her şeyi o da yok öyle İsveç öküzü gibi ekrana bakarak bekliyorum.

Örnek bir isveç öküzü fotoğrafı:

Son üç operasyonun geldiği tarihlere bakarsak yakın zamanda yeni bir operasyonun geleceğini bekleyebiliriz aslında;

Parçalanmış Ağ > 18 Kasım 2019.
Kırık Diş > 3 Aralık 2020.
Girdap > 21 Eylül 2021.

Ama Valve bu, belli olmaz yine de. Bakalım.

Turnuva bitince geleceğini tahmin ediyorum.

Operasyon getirmezlerse neden satıyorsun?

20 hesaptan yapmayı planladığım için biriktirdiğim skinler, skinleri yan hesaba atıp kasacağım getirmeyeceklerse satıp oyunlara zam gelmeden oyun alacağım.
1. Oyunlara zam gelmeden kısmı bir nebze geçti bile, zam gelmeyen oyunlara şahsi fikrim zam gelmeyeceği yönünde. Çünkü oyun yapımcıları genelde açık betadan çıkardığında vs zam yapıyor. Elbette her an her şey olabilir ama en son güncellemesini 5 yıl önce alan bir oyunla yapımcının ilgilendiğini sanmıyorum.

2. Skinleri tutup $ cinsinden paranı muhafaza ederken belki ''nadir'' durumuna düşen skin olursa ekstra olarak kar yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…