OyunMeraklısıErgen Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 691 23 Eylül 2023 #11 ekran dedi: Üzgünüz ses tonumuzu ayarlayamamışız. Genişletmek için tıkla... Hocam başlıkta da CS 2 yazdım sanıyordum belki adminler değiştirmiştir vallahi bilmiyorum KB benim hatam
ekran dedi: Üzgünüz ses tonumuzu ayarlayamamışız. Genişletmek için tıkla... Hocam başlıkta da CS 2 yazdım sanıyordum belki adminler değiştirmiştir vallahi bilmiyorum KB benim hatam
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #12 OyunMeraklısıErgen dedi: Hocam başlıkta da CS 2 yazdım sanıyordum belki adminler değiştirmiştir vallahi bilmiyorum KB benim hatam Genişletmek için tıkla... Modlar acımaz bu forumda, istedikleri şekle çevirirler konuları. Eğleniyorlar sanırım. Cs2 halen sorunlu, deneyerek görmeniz lazım. Sisteme göre değişiyor.
OyunMeraklısıErgen dedi: Hocam başlıkta da CS 2 yazdım sanıyordum belki adminler değiştirmiştir vallahi bilmiyorum KB benim hatam Genişletmek için tıkla... Modlar acımaz bu forumda, istedikleri şekle çevirirler konuları. Eğleniyorlar sanırım. Cs2 halen sorunlu, deneyerek görmeniz lazım. Sisteme göre değişiyor.
OyunMeraklısıErgen Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 691 23 Eylül 2023 #13 arandur dedi: Modlar acımaz bu forumda, istedikleri şekle çevirirler konuları. Eğleniyorlar sanırım. Cs2 halen sorunlu, deneyerek görmeniz lazım. Sisteme göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkürler ama modlarıda suçlamıyorum yanlış hatırlıyo olabilirim yolda yürürken açmıştım kimseyi gereksiz yere suçlamam yanlış anlamayın istememde ama son açtığım konularda çok komik şeyler yaptılar yani
arandur dedi: Modlar acımaz bu forumda, istedikleri şekle çevirirler konuları. Eğleniyorlar sanırım. Cs2 halen sorunlu, deneyerek görmeniz lazım. Sisteme göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkürler ama modlarıda suçlamıyorum yanlış hatırlıyo olabilirim yolda yürürken açmıştım kimseyi gereksiz yere suçlamam yanlış anlamayın istememde ama son açtığım konularda çok komik şeyler yaptılar yani