Çözüldü CS:GO otomatik olarak simge durumuna küçülüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Akgmehmetcan

Kilopat
Sorun, oyunların simge durumunun küçülmesi ve bir daha açılmaması. Ekran kartımı yeni aldım. RX 580 4 GB. PC formatlandı tüm yazılımlar kuruldu. Oyunlar da baştan kuruldu ama böyle bir sorun yaşıyorum. CS:GO'da oyunu açtıktan 1 dakika sonra falan direk alta atıyor. Heroes and General'de daha bu hatayla karşılaşmadım. Bir de dün arkadaşla Minecraft deneyelim dedik, onda da tam ekran olmamasına rağmen aynı problemi yaşadım. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Sistem;
  • FX 6300
  • RX 580 4 GB
  • 8 GB RAM
  • Windows 10

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
CS:GO'da Ekran çözünürlük menusunden "pencereli tam ekran" seçeneği yerine "tam ekran"ı seçtim düzeldi. Cevabınız için teşekkür ederim.
CS:GO'da Ekran çözünürlük menusunden "pencereli tam ekran" seçeneği yerine "tam ekran"ı seçtim düzeldi. Cevabınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…