CS:GO Overwatch Açılmama Sorunu

asimkaymak

Kilopat
Katılım
3 Kasım 2014
Mesajlar
61
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhabalar arkadaşlar. Bildiğim kadarıyla csgo da 150 galibiyete ulaştığımızda overwatch sistemi açılıyor ve raporlanan kullancıları izleyebiliyorduk bende neden bu sistem açılmıyor. 150 galibiyete ulaştım belki 151 dir diye bir iki maç oynadım fakat maçları kaybettim. Bir bilgisi olan var mı?

2015-09-15_00001.jpg
 
150'den sonra açılıyor. İllaki 150'de açılmaz. Bu 160'da olabilir. Bekleyin elbet açılacaktır. Zaten emin olun bir süre sonra o kadar da güzel bir şey olmadığını anlarsınız. Yani sıkar bir süre sonra.
 
Bu sistem birazda raporladığın oyuncuların banlanmış olup olmamasıylada alakalı. Bende 160-170 lerde açılmıştı ama 400 win alıp açılmayanlarda var tabi.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı