CS:GO Overwatch ban kalkar mı?

KingStannis

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, merhaba. Benim arkadaşım Overwatch banı yedi. Bu kalkar mı? Hesabı artık kullanmıyor. Bir tek Left 4 Dead 2 oynadığımızda giriyor.
(Skin programı yüzünden yemiş galiba.)

Skin hilesi yüzünden Overwatch degil VAC yasaklanmasi almasi lazim. Hile kullanmissa kalkmaz.
Ben de bilmiyorum ki hocam. Bana ss attı. Overwatch falan yazıyordu. Bana da Overwatch dedi. Ama hile de kullanmış olabilir. Skin uygulaması falan dedi ama başka bir şey de olabilir.

Arkadaşlar, merhaba. Benim arkadaşım Overwatch banı yedi. Bu kalkar mı? Hesabı artık kullanmıyor. Bir tek Left 4 Dead 2 oynadığımızda giriyor.
Skinse vac yerdi otomatik overwatch açılabilir bir kaç güne fakat vac bana dönüşürse geçmiş olsun.

Çok şüpheli yemediyse destekle biraz uğraşırsa açabiliyorlar açılan arkadaşım var.

Skinse VAC yerdi otomatik Overwatch açılabilir birkaç güne fakat VAC bana dönüşürse geçmiş olsun.

Dostum ben hile kullanmadım hesabım Overwatch tarafından 11 gündür banlı ticket açıyorum bir hareket yok hile kullanmadığım halde banlıyımne olur benim sonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…