İ İbrahim Err Megapat Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2018 #11 nefti dedi: VAC yemişsiniz. 6 ay beklemeniz gerekecek. 6 ay geçtikten sonra telefonunuzu yeni hesaba ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... overwatch ban değil mi bu ? VAC olsaydı kayıtlarda 1 VAC yasağı yazardı
nefti dedi: VAC yemişsiniz. 6 ay beklemeniz gerekecek. 6 ay geçtikten sonra telefonunuzu yeni hesaba ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... overwatch ban değil mi bu ? VAC olsaydı kayıtlarda 1 VAC yasağı yazardı
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 17 Haziran 2018 #12 İbrahim Err dedi: overwatch ban değil mi bu ? VAC olsaydı kayıtlarda 1 VAC yasağı yazardı Genişletmek için tıkla... Zaten profilinizde VAC yazıyor. Ayrıca Overwatch'dan yasaklanırsanız zaten VAC yemiş oluyorsunuz. Ayrıca ban yemeniz de gerçekten mükemmel olmuş.
İbrahim Err dedi: overwatch ban değil mi bu ? VAC olsaydı kayıtlarda 1 VAC yasağı yazardı Genişletmek için tıkla... Zaten profilinizde VAC yazıyor. Ayrıca Overwatch'dan yasaklanırsanız zaten VAC yemiş oluyorsunuz. Ayrıca ban yemeniz de gerçekten mükemmel olmuş.
İ İbrahim Err Megapat Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2018 #13 Galiba riske atmadan ben ailemden birisinin telefonunu ekleyeyim. Teşekkürler yardım için. Ayrıca skin changer yüzünden ban yedim. Şu sıralar fix yemiş kullanan herkese ban atıyor. Tamamen benim suçum ve sorumluluğunu almıştım. İyi günler nefti dedi: Zaten profilinizde VAC yazıyor. Ayrıca Overwatch'dan yasaklanırsanız zaten VAC yemiş oluyorsunuz. Ayrıca ban yemeniz de gerçekten mükemmel olmuş. Genişletmek için tıkla... Mükemmel olmuş derken?
Galiba riske atmadan ben ailemden birisinin telefonunu ekleyeyim. Teşekkürler yardım için. Ayrıca skin changer yüzünden ban yedim. Şu sıralar fix yemiş kullanan herkese ban atıyor. Tamamen benim suçum ve sorumluluğunu almıştım. İyi günler nefti dedi: Zaten profilinizde VAC yazıyor. Ayrıca Overwatch'dan yasaklanırsanız zaten VAC yemiş oluyorsunuz. Ayrıca ban yemeniz de gerçekten mükemmel olmuş. Genişletmek için tıkla... Mükemmel olmuş derken?
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.516 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2018 #14 nefti dedi: VAC yemişsiniz. 6 ay beklemeniz gerekecek. 6 ay geçtikten sonra telefonunuzu yeni hesaba ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 6 ay değil, 3 ay beklemesi gerekiyor.
nefti dedi: VAC yemişsiniz. 6 ay beklemeniz gerekecek. 6 ay geçtikten sonra telefonunuzu yeni hesaba ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 6 ay değil, 3 ay beklemesi gerekiyor.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 17 Haziran 2018 #15 AliKemal KUDU dedi: 6 ay değil, 3 ay beklemesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz?
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.516 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2018 #16 nefti dedi: Emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet eminim ben 3 ay sonra ekleyebildim numarası yeni hesabıma.
nefti dedi: Emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet eminim ben 3 ay sonra ekleyebildim numarası yeni hesabıma.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 17 Haziran 2018 #17 AliKemal KUDU dedi: Evet eminim ben 3 ay sonra ekleyebildim numarası yeni hesabıma. Genişletmek için tıkla... Ben 6 ay diye biliyorum. Siz bu işlemi ne zaman gerçekleştirdiniz?
AliKemal KUDU dedi: Evet eminim ben 3 ay sonra ekleyebildim numarası yeni hesabıma. Genişletmek için tıkla... Ben 6 ay diye biliyorum. Siz bu işlemi ne zaman gerçekleştirdiniz?
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.516 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2018 #18 nefti dedi: Ben 6 ay diye biliyorum. Siz bu işlemi ne zaman gerçekleştirdiniz? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 3 ay oldu tam gün hatırlamıyorum.
nefti dedi: Ben 6 ay diye biliyorum. Siz bu işlemi ne zaman gerçekleştirdiniz? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 3 ay oldu tam gün hatırlamıyorum.