theHashCampo Kilopat Katılım 14 Mayıs 2018 Mesajlar 187 30 Eylül 2020 #1 CS:GO'da Overwatch yapmayı seviyorum. İndirdiğimiz Overwatch dosyaları delilleri inceledikten sonra silinir mi? Ve bir Overwatch ne kadar yer kaplar?
CS:GO'da Overwatch yapmayı seviyorum. İndirdiğimiz Overwatch dosyaları delilleri inceledikten sonra silinir mi? Ve bir Overwatch ne kadar yer kaplar?
w3xan1t Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 340 Çözümler 1 30 Eylül 2020 #2 theHashCampo dedi: CS:GO'da Overwatch yapmayı seviyorum. İndirdiğimiz Overwatch dosyaları delilleri inceledikten sonra silinir mi? Ve bir Overwatch ne kadar yer kaplar? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Overwatch işlemi bittikten sonra dosyalar otomatik olarak siliniyor.
theHashCampo dedi: CS:GO'da Overwatch yapmayı seviyorum. İndirdiğimiz Overwatch dosyaları delilleri inceledikten sonra silinir mi? Ve bir Overwatch ne kadar yer kaplar? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Overwatch işlemi bittikten sonra dosyalar otomatik olarak siliniyor.
FearX Picopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 59 Yer İzmir . Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #3 theHashCampo dedi: CS:GO'da Overwatch yapmayı seviyorum. İndirdiğimiz Overwatch dosyaları delilleri inceledikten sonra silinir mi? Ve bir Overwatch ne kadar yer kaplar? Genişletmek için tıkla... Yer Kaplamaz Kardeşim Sadece Oyun İçinde Maçın Özetini İzlersin
theHashCampo dedi: CS:GO'da Overwatch yapmayı seviyorum. İndirdiğimiz Overwatch dosyaları delilleri inceledikten sonra silinir mi? Ve bir Overwatch ne kadar yer kaplar? Genişletmek için tıkla... Yer Kaplamaz Kardeşim Sadece Oyun İçinde Maçın Özetini İzlersin
Vprtex Femtopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 63 24 Ocak 2022 #4 Bilgisayara bir şey indirmiyor diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin.
FearX Picopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 59 Yer İzmir . Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #5 Vprtex dedi: Bilgisayara bir şey indirmiyor diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin. Genişletmek için tıkla... Yok indirmiyor dediğim gibi sadece özetini izleyip hile olup olmadığına karar veriyorsun.
Vprtex dedi: Bilgisayara bir şey indirmiyor diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin. Genişletmek için tıkla... Yok indirmiyor dediğim gibi sadece özetini izleyip hile olup olmadığına karar veriyorsun.