CS:GO OverWatch Görevlisi Olma Süreci

Lukkyz

Kilopat
Arkadaşlar Overwatch sisteminin her 150 kazanmaya verilip verilmediğini merak ettim.

Hesabım;
Rekabetçide - Gold Nova 1 (90 Win)
Yoldaşta - Gold Nova 3 (92 Win)
Seviyem - Yüzbaşı Rütbe 26
Oyun Saatim - 316 Saat
Başarımlarım - 102/167
Steam Hesap Seviyem - 2 Level

Rekabetçi maçlarımı neredeyse hiç terk etmedim diyebilirim ancak kötü takım geldiğinde de az takım arkadaşıma saldırmadım.

Rekabetçide 150 kazanma olduğumda Overwatch gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet 150 kazanmaya ulaştığınızda Owerwatch dedektifi olabilirsiniz.

Nasıl müfettiş olabilirim?

An itibarıyla müfettiş olmanın en iyi yolu, resmî rekabetçi eşleştirme modunda bolca maç yapmaktır. Oyuncuları yavaşça müfettiş havuzuna eklemekte ve kendilerini oyun sürelerine ve yeteneklerine göre rastgele olarak seçmekteyiz. Hedefimiz, mümkün olduğunca yetenekli inceleme yapacak kişileri davet etmektir.

Not: Steam Destek, Müfettiş havuzuna oyuncu ekleyemez.

Müfettişler nasıl seçilmektedirler?

Yeni Overwatch Müfettişleri, CS:GO aktivitelerine ve hesap durumlarına göre seçilmektedirler. Bazı faktörler şunlardır:
  • Rekabetçi galibiyetleri
  • Hesap yaşı
  • Oynanan saatler
  • Yetenek grubu
  • Düşük rapor edilme sayısı
Eğer mevcutsa önceki Overwatch katılım seviyesi ve skor (bir Müfettişin doğruluk oranı) da göz önünde bulundurulur. Yüksek aktivite seviyesine ve yüksek Overwatch skoruna sahip olan topluluk üyelerine daha fazla vaka gönderilmektedir.

Not: Overwatch Müfettişliğinize devam etmek için sürekli vaziyette etkin bir yetenek grubu içerisinde bulunmalısınız.

150 kazanma ile ilgili bir bilgi hicbir yerde gecmiyor. Kisacasi müfettis olabilmek icin sadece kazanma sayisi gözetilmiyor.

Nova 2 ve +150 winde Owerwatch'ın açıldığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam Yıllardan beri bilinen birşey bu. Bir kanıtı yok ama deneyip görmek lazım. Ben Nova 2 olduğumda Owerwatch açılmıştı.

Nova 1 rankım ama overwatch yapabiliyorum. Bu kadar emin konuşmaya gerek var mı?
Daha önce Nova 2 olup düştüğünde Owerwatch iptal olmuyor.
Senin dediğine göre hiçbir şart koyulmamış ki? Oynama saati diyor belli bi saat vermiyor, yetenek grubu diyor belli bi bilgi yok vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…