Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 9 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar benim bildiğim maçları izleyip hilecileri Banlatabiliyorduk simdide yerini bulamiyorum kaldırıldı mı?
Arkadaşlar benim bildiğim maçları izleyip hilecileri Banlatabiliyorduk simdide yerini bulamiyorum kaldırıldı mı?
NazeTHR Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 865 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri •Ryzen 5 5600X | •AMD Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D 12GB OC | •Crucial Ballistix (2x8)16 GB 3200 MHZ (OC 3600 MHZ) | •MSI B550-A PRO | •MWE 650 80p | • Corsair Spec Delta RGB Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #2 281690 dedi: Arkadaşlar benim bildiğim maçları izleyip hilecileri banlatabiliyorduk simdide yerini bulamiyorum kaldırıldı mı? Genişletmek için tıkla... CS 2 çıkacağı için kaldırıldı büyük ihtimal CS 2'ye entegre etmeye çalışıyorlar.
281690 dedi: Arkadaşlar benim bildiğim maçları izleyip hilecileri banlatabiliyorduk simdide yerini bulamiyorum kaldırıldı mı? Genişletmek için tıkla... CS 2 çıkacağı için kaldırıldı büyük ihtimal CS 2'ye entegre etmeye çalışıyorlar.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 9 Mayıs 2023 #3 CS2 duyurusundan sonra oyundan kalktı, CS2 ile geri gelir.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 9 Mayıs 2023 #4 Metin Eren Türkmen dedi: CS2 duyurusundan sonra oyundan kalktı, CS2 ile geri gelir. Genişletmek için tıkla... Peki hileciler cogalmaz mi? Sonuçta Overwatch yemeyecekler artık.
Metin Eren Türkmen dedi: CS2 duyurusundan sonra oyundan kalktı, CS2 ile geri gelir. Genişletmek için tıkla... Peki hileciler cogalmaz mi? Sonuçta Overwatch yemeyecekler artık.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 9 Mayıs 2023 #5 281690 dedi: Peki hileciler cogalmaz mi? Sonuçta Overwatch yemeyecekler artık. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum, bana uzun zaman sonra geçenlerde bir mevlana açan denk geldi o da maç esnasında ban yedi.
281690 dedi: Peki hileciler cogalmaz mi? Sonuçta Overwatch yemeyecekler artık. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum, bana uzun zaman sonra geçenlerde bir mevlana açan denk geldi o da maç esnasında ban yedi.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 9 Mayıs 2023 #6 Metin Eren Türkmen dedi: Bilemiyorum, bana uzun zaman sonra geçenlerde bir mevlana açan denk geldi o da maç esnasında ban yedi. Genişletmek için tıkla... İnşallah daha iyi şekilde getirirler.
Metin Eren Türkmen dedi: Bilemiyorum, bana uzun zaman sonra geçenlerde bir mevlana açan denk geldi o da maç esnasında ban yedi. Genişletmek için tıkla... İnşallah daha iyi şekilde getirirler.
zangetsl Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 286 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #7 Konuyu hortlatıyorum Overwatch'ın acilen geri gelmesi lazım her 2 maçımdan birine legit oynamaya çalısıp rage oynayan adamlar geliyor.
Konuyu hortlatıyorum Overwatch'ın acilen geri gelmesi lazım her 2 maçımdan birine legit oynamaya çalısıp rage oynayan adamlar geliyor.